Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Megőrülünk a csótányoktól?!...

Megőrülünk a csótányoktól?! Mit csináljunk?!

Figyelt kérdés

6 éve élünk ebben a lakásban, budai társasház, soha nem voltak csótányok, néha 1-2 előfordult nagyobb felújításoknál, de soha nem grasszáltak a lakásban, az írtók rendszeresen járnak, 3 havonta közös helységeket, a lakásokat pedig OPCIONÁLISAN kezelik. mi mindig kértük hogy jöjjenek pöttyözni is a biztonság kedvéért, mert a csótány nálam indok a költözésre..

Eddig rendben is volt minden, de kb. 3 hete megjelent a lakásban eleinte 1-2 db óriási, talán német csótány, mindig a fürdőszobában. Persze egyből hívtuk a géles írtót, mondta hogy ezzel elejét is vettük. na, akkor kezdődött a pokol...

Azóta minden nap 6-7-8 db nagy csótányt fogunk el éjjel (nagy részük már bezabálta a gélt, mert lassú, de még fújunk rájuk spray-t is). A padlóátfolyón jönnek fel, és oda menekülnek ha megpróbáljuk elkapni őket. Kezdem úgy érezni, hogy amióta kijött a géles hapsi, azóta idejön a város összes csótánya. Lassan már hipóban fürdünk, napi fél liter elmegy felmosásra, takarításra, de ezek csak jönnek meg jönnek. Szerintem a gél is kezd elfogyni, mert tegnap már nagyon szaporák voltak. :(((((((

Szóltunk a közös képviselőnek, próbáljuk felkeresni a szomszédokat is, hogy ugyan beengedték-e az írtót. Szörnyen vagyunk, már mindenhova ragasztottunk tépőzáras szúnyoghálót, minden éjjel fuldoklunk az írtó spray-ben. Csak nagy példányok vannak, feltehetően bébik nincsenek.

az elmúlt 1-2 hétben valahol felújítottak és verték a vízvezetékeket, lehetséges hogy ezért jutnak el ide? Már nagyon rettegünk, nem tudjuk, hogy mit csináljunk, életemben nem láttam még ilyet, így nem lehet élni. Ötletek, tanácsok? Kutyánk is van, neki sem tesz jót ez a sok vegyszer. Folyamatosan jönnek az újak :((

2019. jún. 10. 15:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

7-8 vagyok.

Kérdező! Semmi hülyeséget nem beszélek. A saját tapasztalataimat írtam le.

Azt hittem, hogy saját lakásról van szó, de ahogy az utolsó írta, ha albérlet, akkor minden további nélkül ezt le lehet meccsezni a főbérlővel, és el is lehet költözni.

2019. jún. 23. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!