Mit javasoltok, mit tudok tenni az Orchideáim levél tetű kiirtására? Már mosószeres szivaccsal számtalanszor át töröltem, vettem vegyszert is azzal is többször befújtam, de mindhiába.
"10-eske": ki beszélt ÉVI-ről? Ki beszélt arról, hogy megesszük az orchideát?
Neonikotinoid szerekre is kialakulhat rezisztencia, küldök neked angol biokémikusok által publikált adatokat, ha szeretnéd. Igaz nagyrészt a levéltetvek lettel rezisztensek, pajzstetvekről külön nem volt szó benne, de egyértelműen leírják, hogy kialakul rezisztencia. Nekik jobban hiszek ;)
Amúgy 13 darab orchideát amik általában 30-50cm magasak hogyan áztatod be órákra? Kikeversz 200liter mospilanos vizet a kádban? Kicsit drága mulatság lenne.
Kérdező:
Azt nem írtad, hogy mospilant fújtál-e rájuk rendesen, ismételt kezeléssel, jól befújva az egész növényt. A mosás, letakarítás csak ideiglenes megoldás. Esetleg rakd más helyre egy részét vagy legalább jó szellősen egymáshoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!