Hogy tartsam távól a pókokat a lakástól?
Figyelt kérdés
Állandóan pókok vannak a szobámban és nagyon félek tőlük allig alszom emiatt. És már mindent megpróbáltam. Állandóan takarítok és még is mindig van,én nem is 1. Már nagyon elegem van ecettel is próbáltam távól tartani őket de nem vált be. (farkas pókról van szó) nálunk sajnos eléggé el vannak szaporodva :/ mit tudnék ellene tenni? Mivel tartsam távól őket?
Légyszi segítsetek mert már nem bírom.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
2019. ápr. 20. 02:49
1/3 anonim válasza:
Nézz fel a padlásra lennie kell ott egy nagy fátylas pókhálónak több-tízezer kispókkal és póktojással, plusz az anyával egy tenyérnyi méretű pókkal. Na ezt kell disznópörkölővel eltávolítani, lehet hogy a fele szétszalad, meg pukkadozásokat hallasz, de legalább a nagyjától megszabadulsz.
2/3 anonim válasza:
A pókok a száraz levegőt szeretik. Esetleg párologtatást kipróbálhatod. Próbáld meg felderíteni, hol laknak vagy hol jönnek be a lakásba.
3/3 anonim válasza:
Èn meg pont azt olvastam, hogy a száraz levegöt nem szeretik, hanem a nedves levegöt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!