Ez lehet ágyi poloska csípése? (Képek lent! )
A második képen azért fénylik,mert Bepanthen krémmel bekentem. Csíp, ég, viszket, körülbelül két-három napja vettem észre magamon reggel, ébredés után. Ágyi poloska csíphetett meg? :-( Köszönöm a választ!
Köszönöm......
Még valaki? Olyan, akinek esetleg volt is ilyen csípése?
A csípése pont ugyanúgy néz ki mint sok más rovarnak, bolhának, szúnyognak. Sokkal fontosabb annak a "keletkezése". Általában nem azonnal kezd el viszketni, hanem napközben veszi észre az ember és napokig, hetekig is képes viszketni.
Engem csípett már össze, egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a linkelt képen. Duzzadt bolha, szúnyogcsípés szerű volt. Csak azok sokkal hamarabb elmúlnak.
Másik ami árulkodó, hogy főleg a nem fedett részeken csíp, míg a bolha a ruha alatt mászik. Persze ez sem törvényszerű. Illetve van egy ismétlődő "ciklus", pár naponta jön elő táplálkozni.
Az nagyszerű :/
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!