Lehet, hogy beköltözött a laptopba egy ágyi poloska. éppen irtás alatt vagyunk - le lehet fújni rovarirtóval? Lesz baja?
Az ágyi poloska a fémet nem szereti, csak a fát.
Igen, le lehet fújni, de attól függ, mennyire áztatod el.
Előfordulhat, hogy a laptopodnak nagyobb baja lesz, mint a poloskának.
Milyen módszerrel történt az irtás?
A leghatásosabb az, amikor a szoba hőmérséklete 60°C fölé lett emelve.
A vegyszeres irtást a peték némelyike túlélheti, ami újabb inváziót okoz(hat).
.
Ha úgy fújod le laptopod, hogy belülre is jusson a vegyszerből, annak egyik-másik komponense kárt okozhat a gépben.
Ha úgy teszed, hogy belülre nem jut, esetleg hatástalan.
Én nem fújnám.
Az ok...de a lakásban lehet esetleg hőkezelést csinálni normálisan?
Én csináltam irtás előtt egy darabig, hogy gőzöltem mindent, de a kézi gőztisztítóm megadta magát. Ezért kérdem, hogy van-e olyan valaki, aki ezt tudja...mert ugye irtás után találkoztam ezzel a menekülövel, tehát vannak.
Ezt értem...nálunk vegyszerrel irtottak, és a mellékelt ábra szerint maradtak élve példányok.
Ezért érdeklődöm, hogy létezik-e valahol olyan, rovarirtás, hogy gázzal, vagy hővel.
Akiket csak megkérdeztünk, a neten találtuk őket, mind vegyszerrel irtottak, egy középárast választottunk.
Na hogy lehet 60 fokra melegíteni a lakást vagy akár fölé is???
Elmész kölcsönzöl egy vagy több ipari hőlégfúvót de olyat ami 60 fok fölé is képes vinni a hőmérsékletet mert nincs benne vagy éppen pont olyan termosztát van benne. A melegre érzékeny dolgokat kihordod, ajtó ablak becsuk beindítod a fűtést már ha nem központi. Bekapcsolod a hőlégfúvókat, de úgy hogy ne gyúlékony dologra fújja a meleget, és hagyod menni ezt így vagy fél napig. Vagy amíg tartósan meg nincs a megfelelő hőmérséklet.
Néha nem árt ellenőrizni hogy mi a helyzet nem e akar kigyulladni valami, amúgy meg kint várakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!