Lewega kérdése:
Milyen bogár van a lisztben?
Figyelt kérdés
Újabban a szekrényben, ahol a lisztet tartom, de már a lisztben is találkoztam egy apró, keskeny, sötétszínű kis bogárral. A moly ellen tudok védekezni, de ez ellen nem tudom hogy kellene.2018. júl. 31. 09:31
1/6 anonim válasza:
Zsizsik. Kidobod a lisztet mert régi és veszel másikat.
2/6 anonim válasza:
Lezárható műanyagedénybe berakni, 48 órára a mélyhűtőbe, felhasználás előtt átszitálni.
3/6 anonim válasza:
Minden szárazárut legalább 2 napra tégy a mélyhűtőbe, majdd szitáld át a lisztet és tedd zárható edénybe.
4/6 anonim válasza:
Vagy lisztbogár.
Ha mindent kihajítasz (liszt, tészta, ropi, stb.), amiben jelenleg élnek, akkor egy ideig nem fogsz velük találkozni, akkor sem, ha nem teszel óvintézkedéseket, mert az új vételt már nem lesz, ami megfertőzze. De ha valamiben megmaradnak, akkor kezdődik minden elölről.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 1. 10:09
6/6 anonim válasza:
Szerintem gabonabogár, én is alig jöttem rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!