Mit eszik az egér a padláson, egyáltalán hogyhogy nem hal éhen? Most nyáron jöttek elő egér elvtársak és harcolok ellenük, de nem tudom, hogy meddig? Mi a legjobb megoldás?
Nos, tehát a padláson csak egy bicikli meg fél mázsa szépirodalom, hangszerek, találhatók, azok nem ehetők még az egér részére sem. Minap egy lemerészkedett, megijedtem, ezért vettem mérget meg fogót egérfogót, vagy 2 db egeret el is fogott, már nappal, mondtam ezek házaspárok, megelőztem az inváziót, de azért nem vettem le a csabdtá, aztán reggel megint volt egy. Szóval mégsem csak 2 volt.
Mit tegyek?
Nálam sem volt nekik ehető dolog a padláson még is felmásztak mezei egerek,de a tél miatt.
Feldobáltam nekik pár tasak mérget és azóta csend,néma csend.
Lakásba én se tennék mérget, de a padláson nem olyan nagy probléma, ha megdöglik az egér.
A rágcsálóirtó pépet szeretik legjobban.
Abban van olyan adalék, amitől nem fognak szétfolyni, hanem egyben megszáradnak.
Milyen hangszerek vannak a padláson?
Az egér rágcsáló, muszáj koptatni a metszőfogait, mert azok folyamatosan növésben vannak, és a rágcsálással hatalmas károkat tud okozni.
A padlásról szinte biztos, hogy szabadon tudnak ki-be járni az egerek, azért élnek ott, mert biztonságosnak vélik.
Egérfogó, egér riasztó...
Az ott tárolt értéket meg nem ártana ellenőrizni, tettek-e kárt a rágcsálók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!