Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Melyik a legerősebb patkányirt...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Melyik a legerősebb patkányirtószer?

Figyelt kérdés

Zárt helyen, ahol csak a patkány fér az irtószerhez, fogyogat a rózsaszínű granulátum.

Van ennél erősebb szer ellenük?

#patkányirtószer
2018. máj. 13. 15:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanról, hogy pépes patkányirtószer. Lehet, hogy az jobb?
2018. máj. 13. 15:47
 2/17 A kérdező kommentje:
A leghatásosabbra gondoltam.
2018. máj. 13. 15:50
 3/17 anonim ***** válasza:
A pépes jó. Én azt használom. Elég drága . Úgy spórolj vele hogy kiszórod megeszik és vársz két napot. Addigra biztos eldöglik. Aztán megint raksz ki. Azért hagyok szünetet hogy amelyik már evett úgy is megdöglik ne egyen addig már többet. Pazarlás lenne.
2018. máj. 13. 15:57
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Veszek olyat.

Üdv!

2018. máj. 13. 16:10
 5/17 anonim ***** válasza:
Az Aldiban vettem elektromos riasztót.Azóta eltűntek a rágcsálók.
2018. máj. 13. 16:56
 6/17 A kérdező kommentje:

Nálunk, csak Penny és Spár, illetve Lidl van. Nem sűrűn járok egyikbe sem. Nem tudom lehet-e ezek közül valamelyik üzletben kapni.

Azért köszi a tanácsot!

Üdv!

2018. máj. 13. 18:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Az mindegy, hogy pépes vagy granulált.

Az a lényeg, hogy olyan mérget vegyél, aminek a hatóanyaga brodifakum, NEM PEDIG bromadiolon!

Ha tudsz, akkor kocka kiszerelésűt vegyél, amin van egy lyuk. Így fel tudod fűzni a méreget egy drótra, s a patkány kénytelen a helyszínen elfogyasztani, nem pedig beraktározza feleslegesen.

Ilyenre gondolok: [link]

2018. máj. 13. 22:17
 8/17 anonim ***** válasza:

Előző:

A bromadiolon nem hatásos annyira, vagy mi a gond vele?

Nálam attól is eltűntek a patkányok.

A granulátumot nem mindig eszik meg, de a pépet nagyon szeretik.

Én azt is felfűztem egy drótra, hogy ne tudják elhordani, csak megenni, mert az első két alkalommal mindet hazavitték, és ki tudja, talán azóta is ott áll halomban a járatban.

2018. máj. 14. 06:04
 9/17 A kérdező kommentje:

# 7/8-s Válaszoló!

# 8/8-s Válaszoló!

Köszi, hogy ezt írtátok, mert nem értettem a dolgot, hogy nagyon keveset esznek a granulátumból, és élnek vígan, mint "Marci hevesen"!

Bocs a Marci név miatt!

Már nagyon elegem van belőlük, hogy nappal is hallom a mozgásukat, mindegy mikor nézem meg, hogy esznek-e, fogy-e a kirakott dobozos granulátum, vagy nem.

Ezek szerint el is hordhatják a járatukba, és ott fog megpenészesedni, vagy soha hozzá nem nyúlnak, vagy csak hizlalom őket a Brotect B-vel!

Az összehordott dió héja viszont ott virít a fal mellett.

Pedig eltakarítottam az összes rossz diót, és mégis valahonnan odakerül egy-két darab.

Igen, Bromadiolon-t tartalmaz, de nagyon kevés fogy belőle egyszerre. Hogy lehet, hogy még mindig él és mozog az a dög vagy másik is van?

Élelmiszer boltban, csak ezt lehet kapni.

Az egyik ott dolgozó elmondta, hogy neki eltűntek a patkányok a csirkeól mellől.

Akkor mi a fene nálam a gond?

Túl jól érzik magukat?

2018. máj. 14. 14:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Bromadiolon az olcsóbb, mint a brodifakum. Ismerjük a mondást; Olcsó húsnak híg a leve.
2018. máj. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!