Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Állandóan félig halott darazsa...

Állandóan félig halott darazsakat találunk a szobában. Honnan jöhetnek, hogy lehetne megtalálni a forrását?

Figyelt kérdés

2018. febr. 24. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk egy ablak fölötti fa áthidaló burkolat fölött tanyáztak, onnan jöttek be a lécek közötti réseken, eleinte 1-2, majd százával. Oda a padlás felől juthattak. De szerintem nem darazsak voltak, csak ránézésre igen hasonlóak.
2018. márc. 1. 11:38
 12/16 kokohoho ***** válasza:
Hozzánk az antenna vezeték csövezésén keresztül jöttek be. Betömtem a koax mellett a csövet jó alaposan papírzsepivel és azóta nem találkoztam egyel sem.
2018. márc. 1. 15:41
 13/16 kokohoho ***** válasza:
De akár a kültérre vezető villany vezetékek csövezésén keresztül is bejöhetnek és kimászhatnak pl a dogaljaknál, vagy a beltérben elhelyezett, automata kismegszakítóknál, vagy az esetlegesen rosszul záró doboztetőknél,,, feltéve, hogy csövezéses a villamos hálózatotok és nem bevakolt MM falvezetékes.
2018. márc. 1. 15:54
 14/16 kokohoho ***** válasza:
ja és most jutott eszembe! Amikor cseréltem a páraelszívót a konyhában, abban is találtam szép számmal, mindenféle repülő fenevadat! 5db szép metálzöld rózsabogarat el is raktam. :D
2018. márc. 1. 16:02
 15/16 anonim válasza:
Csak óvatosan kell velük bánni mert nem hinném,hogy "félig döglöttek" ugyanis hűvös időben kegyetlenül le vannak lassulva ilyenkor főleg de nyáron is éjszaka nem agresszívak olyan mértékben de ugyanúgy tudnak szúrni. Bármilyen résben repedésben telelnek át és a meleg csalja őket a lakásba.
2018. márc. 6. 18:49
 16/16 anonim válasza:
Én évekig kerestem, hogy hol jönnek be a szobába, mert többször éjjel megcsípett télen darázs. A kémény kondenzvízcsepegtető részén teleltek és az elektromos vezetékek csatornáján mentek át a szobába, ahol a fali doboz nyílásán át estek ki. Történetesen ott feküdtem alatta, szóval mindig rám estek éjjel.
2018. márc. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!