Milyen bogár lehet ez és hogyan lehet kiirtani?
Figyelt kérdés
Pár napja elleptek minket a bogarak az albérletben. Pici világosbarna színű, kemény hátú repülős kis izék. Már kidobtam minden olyan fűszert, teát meg élelmiszert amiben előfordult. Utána fertőtlenítettem az egész konyhát, de még mindig nem tűntek el. Már nem nagyon van ötletem, hogy mivel próbálkozzak. Sürgős segítség kéne! Előre is köszönöm!2017. aug. 27. 21:25
1/5 anonim válasza:
Fényképezd le és töltsd fel valahová!
2/5 anonim válasza:
A "pici barna bogárizé, ami repül és minden porszerű kajában ott van" nem éppen leírás ilyen ügyben, szóval ebből azonosítani sajna nem tudom. :) Tegyél porcukros vizet kis kupakokban rovarirtóval keverve olyan helyekre, ahol gyakran vannak. Imádják a cukrot vízzel, csak arra vigyázz, hogy senki ne borítsa fel.
3/5 anonim válasza:
Kenyérbogár? Vagy dohánybogár?
Nekünk az előbbi volt, egy frissen vásárolt zacskós lisztből rágták ki magukat, és belepték az egész konyhát, mindenbe belemásztak, amit találtak. Az összes fűszerbe, teába, rizsbe... Én kidobtam MINDENT, és domestossal többször átmostam az összes szekrényt. Egy időre eltűntek, de néha még látok egy-egy dögöt felbukkanni, de korántsem annyit, mint előtte. Minden apró résben megbújtak, nagyon mérges voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, a kenyérbogár lesz az. Én is ugyanezt csináltam, többször is, de még mindig nem akarnak eltűnni. :(
2017. aug. 28. 12:18
5/5 anonim válasza:
Én emiatt költöztem el a volt lakasomból, és utána 2 albérlőm volt 2 évig ők úgyszintén ezért mentek el. Mindent megpróbaltam, ők is. Végül eladtam a lakást azóta nem tudom mi van. Minden hipózva lett, ruhák 90 fokon mosva minden kidobálva konkrétan ugye kiköltözve stb,,, mégis. Ami ritkította őket az pirexin tartalmu vegyszer. Sajna átjöttek az uj lakasba is gondolom peték v. Ilyemi de itt teljesen megszüntek pirexin hatására. Egyébként nálunk még irtó is volt mikor kiköltöztünk mégis az albérlőknél is eljött. Mikor eladtuk a lakást és beépített szekrényt bontottuk mögötte durván sok tetem volt. Az lehetett egy fészek de oda ugye sosem jutottunk el. Ezek meg a ruhákra is lyukat vájtak.Szerintem ezek minden kis parketta résbe is bebújnak. Ha belátható időn belül nem tudjátok irtani költözzetek mert mindenbe belemennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!