Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egérlyuk üveggel?

Egérlyuk üveggel?

Figyelt kérdés
Most vettünk házat, hát nem mai darab. Van egerünk. Megtaláltuk a lukat a falba, ahol valószínű bejönnek. Azt a tanácsot kaptam, rakjak oda törött üveget, ès utána gipszeljem le. Először is, ez hatásos lehet, másodszor okè hogy az üveget nem rágja át, de nem csinál így egy másik járatot, ahol újra kijön? Mindenesetre raktam fel egèrfogókat
2017. júl. 28. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg kinyírja az egeret..
2017. júl. 28. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát azért nem teljesen mindegy, hogy öntött vasbetonból vannak a falak, vagy vályogból.

Vályog esetén félóra alatt csinál másik lyukat az első mellett.

De egyébként is valószínű, hogy nem csak egy kijárata van. Hanem bejárata is, egy pár darab...

De hát lyukakat befoltozod, egérfogókat kirakod, és meglátod, mi lesz.

2017. júl. 28. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Tègla házról van szó.

1tuti lyukat talaltam, meg 2 másikat, amiben nem vagyok biztos. A biztonság kedvèèrt mindet üvegeztem, gipszeztem.

Köszi a válaszokat :)

2017. júl. 29. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!