Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Érdemes szakembert hívni?

Érdemes szakembert hívni?

Figyelt kérdés
Kb.egy éve harcolok a bolhákkal, most szeretnék rovarirtót hívni. Mivel nagy a gáz, elég drága lenne. Megéri, tényleg ki tudják irtani? Àllat màr nincs, elütötték a macskàt..:(

2017. jún. 22. 16:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Nagy a hàz, mondjuk a gáz is.
2017. jún. 22. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha szőnyegekbe is beköltöztek, akkor 1-2 éven belül nem tűnnek el természetes úton.

Nem hívtam még szakembert de a másik opció hatalmas szívás, azt garantálom.

Házilag is meg lehet oldani, de a rongyok, plüssállatok, szőnyegek eltávolítása valószínűleg költségesebb.

2017. jún. 22. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy 1-2 hónap alatt meg lehet szokni a bolhákat és amikor már eltűntek akkor is érezni lehet a fantom csípéseket, és ha minden szőrszál mozdulásnál átfut a fejben, hogy az biztosan egy bolha, az hidd el nyomot hagy.
2017. jún. 22. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Nekünk egyszer volt bolhás a nyaralónk, de nagyon.

Nem is tudtunk róla, hogy vannak bolhák, lezártuk a házat télire és kora nyáron amikor kinyitottuk, a pucér lábunk olyan lett, mintha mákkal szórtuk volna be.

Akkor kaptunk egy nagyon jó tanácsot, hogy friss diólevéllel szórjunk be mindent és hagyjuk zörgősre száradni.

Előtte mindent alaposan kiporszívóztunk, a szőnyegeket, kárpitokat nedves kárpittisztítóval kipucoltuk, forró hypós vízzel mindent felmostunk és mindenhova sok-sok diófalevelet terítettünk. A fotelek, ágyak réseibe, amihez nehéz hozzáférni bolhaport szórtunk.

Két hét múlva ezt megismételtük, most már kárpittisztítás nélkül, porszívózás, bolhapor, hypós felmosás, friss diólevelek.

Eltűntek a bolhák... ennek 10 éve és nem jöttek vissza.

2017. jún. 22. 19:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, az a baj hogy egy kétszintes hàzról van szó, már mindent próbáltam, gőztisztító, vegyszerek stb. Sztem a hálóban a régi parketta alatt is sok elbújt. Százezer ft lenne az irtás, ha biztosan eltűnnének akkor megéri, ha nem az gàz.
2017. jún. 22. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Próbáld ki a diólevelet, az ingyen van és nagyon utálják a bolhák.
2017. jún. 22. 20:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok, kipróbálom,köszi.
2017. jún. 22. 21:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekünk is van 2 diófánk. :D
2017. jún. 23. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a diólevél nem elég ilyen komoly helyzethez.

Egyszer nálunk is volt olyan, hogy mikor beléptünk az örökölt házba, ahová gyakran járunk, elborította a lábunkat a rengeteg bolha.

Mondjuk, azok nem a semmiből lettek, hanem volt egy évekkel korábban befogadott macska, feltehetőleg tőle származtak.

Na, akkor mindent vastagon beszórtam Domotox porral (szőnyeget, ágyakat, mindent), és becsuktuk az ajtót.

Mikor egy hét múlva mentünk, bolha nem volt, egy hét alatt csak találkozott mindegyik a porral.

Szőnyeget kiporszívóztuk, ágyneműt kimostuk, stb.

Nem tudom, eddig mivel próbálkoztál, de ha tudsz pár napra máshová menni, akkor szerintem megérné beruházni egy doboz Domotox-ra.

2017. jún. 23. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!