Hatásos vadriasztót tudtok ajánlani? Az alábbiakról mi a véleményetek?
Vaddisznó és őz ellen kellene, mert kitúrnak és lerágnak minden növényt. Már néztem és kettő ígéreteset találtam, az Anti-Bissan nevű folyékony oldatot és a Vadóc tasakos vadriasztót.
Az Anti-Bissan jobbnak tűnik.
Használnak ezek egyáltalán valamit pl egy eső után?
Csak azt tudom leírni, milyet ne vegyetek.
Körülbelül egy hónapja kipróbáltam egy ultrahangos vadriasztót.
A gyártó büszkén hírdeti, hogy magyar gyártmány a vadalarm és ezzel is támogatjuk a magyar gazdaságot, ennek ellenére a vásárlásról számlát nem kaptam azóta sem.
A vadkárok nem szűntek meg, ráadásul a hatósugarában pár méterre egy őzbak vígan legelészett a szemem láttára.
El is döntöttem visszaküldom és élek a 14 nap elállási jogommal. Hívogattam az ügyfélszolgálatukat, amit napokig nem értem el, majd egyszer csak egy lekoptatós sms-t kaptam. Közben persze a hírlevelük folyamatosan érkezett.
Pár nappal később mire behoztam a telekről tönkre is ment a készülék, ki-be kapcsoló gombra meg sem moccant.
Mivel az ügyfélszolgálatot nem értem el, a cég címére küldtem a sértetlen készüléket, és írtam nekik, hogy élnék az elállási jogommal, amit ők a honlapjukon, mint 14 napos pénzvisszafizetési garanciaként hirdetnek.
Erre egy flegma, kioktató levelet kaptam két hete már, ahelyett, hogy a silány termékükkel próbáltak volana valamelyest kárpótólni.
Így a sok ígéret és a remek marketing mellett nincs más lehetőségem, a Vadalarmmal csak a fogyasztóvédelemhez fordulhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!