Ágyi poloskás kérdés?
Sziasztok, ágyi poloska van az idióta szomszédunknál, de ők a két lakás egyáltalán nincs összeköttetésben, csak a folyosó közös (külön felszállók, nincsenek villanycsövek,dobozok, mellettünk lévő lakás). Minden hónapban valahogy átjön 1-1 poloska, megcsíp, kiírtom vagy kiírtatom, eltelik egy hónap és megint...
Na már most, van egy rokonunk, aki hajléktalanszállón lakik, és minden nap idejár hozzánk enni, hozza a cókmókjait is. Én eddig is gyanakodtam rá, hogy arra is nagy az esély, hogy ő hozza be, de múltkor elszólta magát, hogy nem tudnak aludni éjszaka mert hemzsegnek a csótányoktól, meg ágyi poloskák is csípkedik őket.
Most itt patthelyzetben állok, mert hogy bizonyítsak rá egy ilyesmi dolgot, hogy ő hurcolja ide? Mert elég akár, ha éjszaka a kabátjába belemászik 1, és azt leveszi itt, nagy rá az esély, hogy kimászhat.
Szerintetek mitévő legyek ilyenkor?
"ágyi poloska van az idióta szomszédunknál"
Lehet, hogy tőletek mászott át oda is, csak ők még ezt nem tudják?!!
Lepetézik, és egy életre lesz nálatok utánpótlás.
Amúgy nem értem a kérdésedet??
Ha pl. minden nap bevisz valaki egy zsák szart a szobátokba, akkor kiírsz ide egy kérdést, hogy mit csináljál, hogy ne legyen ott minden nap egy zsák szar?!
Ha minden nap bevisznek egy zsák poloskát hozzátok........
-keress neki másik szállót
-vegyél neki csótány meg poloskaírtót hogy vigye be a szállóra
A szomszédnál már x. éve van, nálunk egy éve jelent meg először.
Állítólag "mindig" irtják a szállón, amiből feltételezem, hogy mindig van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!