Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Milyen rágcsáló lehet ez?

Milyen rágcsáló lehet ez?

Figyelt kérdés
Egy ládányi alma volt a garázsunkba lerakva a földre , és pár nap alatt az összes almába lett egy pár harapás.Akkorák harapások kb mint egy fogkefe feje.Nem tudok rá jobb hasonlatot :D Szóval milyen rágcsáló költözhetett be hozzánk?

2017. febr. 19. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
szerintem patkány
2017. febr. 19. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Sokféle rágcsáló van, és többféle lehetett.
2017. febr. 19. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Patkány egyértelműen.
2017. febr. 19. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 19. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem rágcsáló, hanem nyest. A patkány nem kiharap egy darabot, hanem rágcsálja a portékát, és addig nem hagyja abba, amíg ízlik, vagy jól nem lakott. A nyestnek télen szüksége van növényi táplálékra is, de csak kevésre. Beleharap, és továbbmegy. Másnap megint arra jár, (hiszen territoriális állat) beleharap egy másikba...
2017. febr. 19. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Fotó alapján többet lehetne mondani. Meg a fognyomok méretéből.

Patkány mellett csak az szól, hogy nagyon gyorsan lett károsítva az összes. De persze, azt se tudjuk, hogy a pár nap 2 napot, vagy 10 napot jelent-e.

A patkány nagyobb darabokat rágott volna ki szerintem. Nálam legalábbis úgy csinálta, mikor volt két éve.

A sok kicsi rágást háziegér szokta nálam csinálni, szinte minden évben. (De nekem nem csak 1 ládával van, hanem több mázsa. Mármint alma, nem egér.) Az egér egyszerre megeszik egy keveset, pár óra múlva már másikat kezd meg. Elő szokott fordulni, hogy pár nap alatt megrágnak több kilónyit. Az egérfogó megmutatja, hogy egérről van-e szó.

2017. febr. 20. 08:03
 7/7 A kérdező kommentje:
A pár nap kb 3-4 napot jelent, és ma raktunk ki egérfogót,úgyhogy várjuk a fejleményeit.Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!