Skadowsk kérdése:
A házamban egy feket bogár ólálkodik milyen bogár lehet?
Figyelt kérdés
A házban van egy fekete bogár amit nem tudok elkapni olyan gyors egy utővel éppen felette vagyok de mikor utok elszalad es nagyon gyors milyen bogár ez?2016. okt. 30. 02:12
1/8 anonim válasza:
Ha készítenél róla egy fotót,az lehet hogy többet segítene.
2/8 anonim válasza:
Ez a Fekete ólálkodó bogár. Délamerikában őshonos. A 20. század közepén hurcolták be. Nagyon agresszív faj. Szinte kiírthatatlan. Induló sebessége 60 kilóméter per óra. Egyes helyeken ezért leüthetetlen bogárnak hívják.
3/8 anonim válasza:
xDD ólálkodik egy bogár nálatok :DDD bocsi de ezt olyan viccesen fogalmaztad :D Míg nem látom nem tudom mi az de szerintem inkább próbáld meg kisepregetni az ajtón.
4/8 A kérdező kommentje:
XDD oke bocsi ez tenyleg eleg poenosan hangzik de meg nem volt alkalmam lefenykepezni ha le fenykepezem elkuldom a kepet
2016. okt. 30. 07:55
5/8 anonim válasza:
Aztán csak ügyesen, nehogy kiderüljön, hogy még a fénynél is gyorsabban tud ólálkodni :)
6/8 belapus válasza:
7/8 anonim válasza:
Ha beszereztél halaknak lisztkukacot, azok elmásztak és átalakultak nagy fekete lisztbogárrá. Nálunk ez történt, a gyerek engedte el a kukacokat.
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok a bogár újra itt ólálkodik a keresztapám szerint már 17 éve ittvan es sosem lehet elkapni
2016. dec. 24. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!