Ezek Mik lehetnek? Muslicák?
Figyelt kérdés
Tegnap este a teraszon égett a lámpa,Körülötte rengeteg kis szárnyas valami. Az előszobábannis égett a lámpa,ígyhát kint a teraszon az ablakon,a teraszajtón is tele volt. Ahogy jöttem be,be is jött rengeteg!! A nappaliban éjjel égett a sólámpa. Reggelre úgy tele lett "bogarakkal", hogy ki se látszik jóformán! Mik ezek? Muslicának néznek ki,de kintről jönnek és gyümölcs sincs a közelben! A teraszra készítünk be reggelre fát. Esetleg abból jöhetnek? Mivel lehet írtani őket? Van egy 10 hós baba is a házban,a hempergő is tele lett. Sürgős!2016. okt. 19. 06:05
1/2 anonim válasza:
Azok lehetnek, ilyenkor minden repülő bogár próbál beköltözni a házba. Kéken világító elektromos rovarcsapdára rámennek én is azt szoktam használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!