Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit tehetek a katicák ellen?

Holló Atti kérdése:

Mit tehetek a katicák ellen?

Figyelt kérdés

Minden ősszel harc folyik a katicákkal,legyekkel az ablakokban.

Megmos, BioKill-el lefúj. Ez eddig jó,csak egyre kevesebb a türelem,az erő. Családi házról van szó sok ablakkal.

Van valakinek egyszerűbb oldása?

2016. okt. 15. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg kell javítani a kereteket, hogy megfelelően záródjanak.
2016. okt. 15. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol olvastad, hogy nem záródnak jól...

Én is írtam ki kérdést a katicákról, mindenkinek elege van, de nem tudunk mit tenni ellenük.

2016. okt. 15. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
A katicák hasznosak. Legalább is a piros pöttyösek. De azok nem szoktak tömegesen megjelenni. A sárga vagy fekete Harlekin katicák viszont károsak.
2016. okt. 16. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Ősszel már egyik sem hasznos. Egyébként minden ablak szigetelve van, nem gondolod,hogy akkor télen hogy lehetne fűteni,ha akkora rés lenne mindenhol amin egy katica befér? A redőnytokot meg nem tudom leszigetelni, ezért keresek egyszerűbb megoldást a BioKill-nél.
2016. okt. 16. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Porszívővalmössze lehet szedni őket, utána elégetni. Ezek tipikus Harlekin katicák, hozznk ezrével jöttek tegnap, akkor volt az invázió. És mivel az ablakok nem zárnak, belül is elkeptek mindent. A szülrimnek hiába mondom, hogy szétrohadtak az ablakok, inkább autót veszünk helyette.
2016. okt. 17. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
az ország melyik részein vannak?
2016. okt. 18. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Vas megye tele van, az utóbbi két napban jö idő volt, akkor megszállták a hzakat, épületeket.
2016. okt. 18. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Hajdú-Bihar szintén.

Ott vannak ezek mindenhol.

2016. okt. 18. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
pest megyében még nem szerencsére
2016. okt. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!