Van olyan módszer, amivel biztosra lehet menni, hogy ne legyen semmiféle rovar vagy egyéb a holmijaim között?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van néhány régebbi (pár év) újságom, ezeket egy kis szekrényben tárolom. Nem nagyon mozgattam vagy használtam őket az elmúlt pár évben, viszont előfordult, hogy régen használt újságok, könyvek lapjai közül előbújt valamiféle bogár (olyan ami eleve szereti a sötét helyeket, nagyon gyorsan fut, féregszerű). Most ilyen nem volt, de hogyan lehet biztosra menni, hogy petéje sincs vagy ilyesmi?2016. aug. 17. 13:53
1/4 anonim válasza:
Ózongenerátor, kb. 30 perc alatt minden élőlényt kiírt a szobában.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. aug. 20. 22:34
3/4 anonim válasza:
18.47.
Megnéztem, mert engem is érdekelne, de az ózongenerátorról csak azt írja, hogy légtisztító.
Tényleg jó kis rovarok irtására is? Gyümölcslegyekre, hangyákra, pl.?
És a benti macskákra nincs rossz hatása?
A legnagyobb baj, hogy szörnyű drágák, nem?
4/4 anonim válasza:
Mint írtam:
"minden élőlényt kiírt a szobában."
(Szerintem a macska is az.)
Ezért értelemszerűen ki kell addig vinni arra a 30 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!