Permetezni permetező nélkül van értelme?
jó lesz persze.
azt a kis szakaszt meg bírod azzal is csinálni. Csak húzz valami szövet kesztyűt mert vízhólyagos lesz a tenyered
Én a helyedbe még ma lefújnám.
Hogyne lenne értelme?
DE a seprűs megoldást baromságnak tartom, az mindenhova fog menni, csak oda nem, ahova kéne.
Nem tudom, milyen kis spriccelőd van, lehet kapni pl. Tescoban is 2-300 ft-ért, az tényleg nem nagyot fúj.
De ha arra gondolok, hogy a Clean ablaktisztító elég nagy felületet fúj le, és egyáltalán nem fájdalmas... tudom, azzal nem fújunk 100x egymás után, de szerintem 100x sem lenne fájdalmas.
Csak van otthon valami fél literes takarítószered, ami ilyen fújós flakonban van. Azokat egyáltalán nem nehéz megnyomni. Nekem 3-4 takarítószer biztos ilyenben van, pl. hideg zsíroldó, stb.
Amiben már kevés van, azt áttöltheted egy fél lioteres kólásüvegbe, kiöblíted, és mehet a permetszer.
Biztos vagyok benne, hogy így sérülések nélkül megúszod, és pár perc alatt végzel.
A seprűt nem tudod irányítani, akkor sem, ha azt hiszed, mert a mozgás következtében úgyis visszacsap.
Akkor meg hiába a kesztyű.
Gondolom, nem akarod, hogy a permetszer, ami ugye egy méreg, a szemedben kössön ki?
Én paradicsomot permeteztem pár napja, rendes permetezőből, de még így is olyan lett a lábszáram (tudom-tudom, nem rövidnadrágban kellett volna... ), aztán viszkettem kicsit.
De végül is te tudod, csak vedd számításba, hogy a szemed, a bőröd, a hajad, meg ugye amit belélegzel... ide mind jutni fog, ha seprűzöl.
Azért 3 méter nem olyan hatalmas, hogy ilyen egyedi, kétes kimenetelű módszerhez kelljen folyamodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!