Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hangyairtás mászó baba mellett?

Hangyairtás mászó baba mellett?

Figyelt kérdés
Biokillt hasznàlhatok mászó baba mellett?Illetve nem szeretném ott befújni ahol màszik félek hogy baja lesz.Lehet baja tőle?

2016. máj. 8. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
9%

A Biokill mindenkire ártalmas, nemcsak a babára. Ha nem akarsz bajt, akkor ne használd sehol.

De egy pici gyereknek egész biztos káros.

2016. máj. 8. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ártalmas , hagyd ki inkább .
2016. máj. 8. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Melegvérűekre nem ártalmas. De, hangyák miatt nem szükséges így használni: https://www.youtube.com/watch?v=o9e8h_Cg72k , én nem is merem.

Egy 2 milliliteres (2 cm³-es) orvosi fecskendőt használok, injekciós tűvel.

Kiderítem, hogy honnan bújnak elő.

- Ha össze-vissza mászkálnak, akkor összesöpröm őket, néhányat hagyok. Ezek a legrövidebb úton menekülnek a lyukhoz, repedéshez, ahonnan előbújtak.

- Ha a fal mentén, sorban közlekednek, akkor egyszerűen megfigyelhető, honnan jönnek, hova mennek vissza.

Ha csak egy lyuk, akkor a tűt beleillesztve, lassan belenyomok egy-két fecskendőnyit.

Ha repedés, akkor a tű hegyét végigvezetve, szintén lassan nyomok bele anyagot.

Az időközben visszatérők rövidesen elpusztulnak, a többiek sose jönnek elő.

Így teljesen nyomtalan, észrevehetetlen az irtás, és igen gazdaságos is.

Spriccelni – akkor sem permetező szórásra, hanem vékony sugárra állítva a szórófejet – csak nehezen, körülményesen elmozdítható bútorok mögé próbálnám. De, tapasztalatom szerint nyílt, elérhető helyekről szoktak előjönni.

2016. máj. 9. 00:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat mindenkinek.Csak egy sarkot fújtam be a kislànyom oda nem fér be.
2016. máj. 9. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!