Nagyon olcsó darázsirtás Komárom megyében?
Ja, cserélni kéne hetente talán. Meg mi az, hogy nem tudod hová tenni? Földre? Ablakpárkány? Lelógatni valahonnan?
Ha még kicsi a fészek, akkor vannak gyorsan ható rovarölők, odamész amikor nem annyira aktívak (hajnalban gondolom) és lefújod őket, aztán elszaladsz. Visszamész, ráfújsz még egyet a biztonság kedvéért, aztán le is verheted.
"én a látványukat sem bírom, pánikrohamot kapok töle"
Már ne is haragudj, de akinek tömegiszonya van, annak kedvéért irtsuk ki az emberiséget? Nem inkább magadat kellene kezeltetni, mint darazsat irtani?
"Nem érted, ugye?"
Te nem érted ugye, hogy senki nem fogja ezt neked megcsinálni 3 ezer ötszáz forintért. Vagy megfizeted a szakembert, vagy ha kicsi a fészek, akkor simán leszeded magadnak. Azt sem hiszem el, hogy nincs egy rohadt ismerősöd vagy rokonod aki ebben segítene.
Az is van..igen..légyszi kezdd magaddal. Meg a többi is. Levagytokszarva! :D B***k erre a kérdésre is, megoldom, bocs hogy raboltam a drága idötöket, ki is veszem a figyelt kérdésem közül. B***ok a világra és b***ok rátok is és mindenki legyen sokkal szarabbul mint én..minden nap. Az is aki nem írt ide semmit! Az is aki úgy van, ahogy én, az is, aki velem értene egyet, mindenki b***ódjon meg.:DD
Jó témázgatást......mert lesz itt böven ahogy elnézem. De engem már itt nem láttok, szóval egymásnak címezzétek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!