Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Nagyon olcsó darázsirtás...

Nagyon olcsó darázsirtás Komárom megyében?

Figyelt kérdés
Esélyünk nincs 10.000 alatt? Azért nem tudtuk télen elintézni, mert nem tudtuk úgy pontosan hol vannak, látni kell, de lassan jön a meleg és félek kimenni a házból. Meg ablakot nyitni. Meg ilyesmi. És nincs túl sok pénzünk az a helyzet, de ez így nem mehet. És légyszi, ne írtátok, hogy kérjünk meg ismeröst/családtagot, mert nincs olyan aki meg tudná csinálni. Szóval ha tudtok embert/céget nagyon olcsón, írtátok meg légyszi. Köszi elöre is.

2016. márc. 18. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
2016. márc. 18. 15:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi..de..muszáj kiirtani. Ezt nem tudnánk hová tenni, a háznál vannak, mindenhol ott vannak, és én a látványukat sem bírom, pánikrohamot kapok töle. :'( Nagyon félek, hogy more beüt a meleg, nem tudjuk megoldani és ráadásul most olvastam hogy a szakembernek meg kell mutatni pontosan hol a fészek?? Ez komoly? Itt fogok megdögleni a saját kertemben. Valahogy néha muszáj kimennem sajnos, pedig ha tehetném akkor bezárkóznék ide jövö télig de nem tudok mert mindig menni kell valahova. :( Ilyen csapdákat már én is néztem de nem tudom hová tenni, és gondolom cserélni kell néha. Ez nekem lehetetlen.
2016. márc. 18. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
az a more az nem tudom mi akart lenni de kijavította az autocorrect, sorry.
2016. márc. 18. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja, cserélni kéne hetente talán. Meg mi az, hogy nem tudod hová tenni? Földre? Ablakpárkány? Lelógatni valahonnan?

Ha még kicsi a fészek, akkor vannak gyorsan ható rovarölők, odamész amikor nem annyira aktívak (hajnalban gondolom) és lefújod őket, aztán elszaladsz. Visszamész, ráfújsz még egyet a biztonság kedvéért, aztán le is verheted.

2016. márc. 18. 16:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem érted, ugye?
2016. márc. 19. 05:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"én a látványukat sem bírom, pánikrohamot kapok töle"

Már ne is haragudj, de akinek tömegiszonya van, annak kedvéért irtsuk ki az emberiséget? Nem inkább magadat kellene kezeltetni, mint darazsat irtani?

2016. márc. 19. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nem érted, ugye?"

Te nem érted ugye, hogy senki nem fogja ezt neked megcsinálni 3 ezer ötszáz forintért. Vagy megfizeted a szakembert, vagy ha kicsi a fészek, akkor simán leszeded magadnak. Azt sem hiszem el, hogy nincs egy rohadt ismerősöd vagy rokonod aki ebben segítene.

2016. márc. 19. 13:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Az is van..igen..légyszi kezdd magaddal. Meg a többi is. Levagytokszarva! :D B***k erre a kérdésre is, megoldom, bocs hogy raboltam a drága idötöket, ki is veszem a figyelt kérdésem közül. B***ok a világra és b***ok rátok is és mindenki legyen sokkal szarabbul mint én..minden nap. Az is aki nem írt ide semmit! Az is aki úgy van, ahogy én, az is, aki velem értene egyet, mindenki b***ódjon meg.:DD

Jó témázgatást......mert lesz itt böven ahogy elnézem. De engem már itt nem láttok, szóval egymásnak címezzétek. :D

2016. márc. 19. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Hisztis kis hü..lye :D
2016. márc. 19. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Várj, könyörögve kérlek! Ne menj még. Mire megyünk nélküled? Mi lesz az oldallal nélküled? Ennyire nem lehetsz szívtelen...
2016. márc. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!