Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Fehér foltok a ruhaanyagon,...

Fehér foltok a ruhaanyagon, mit tegyek, ha molykepkét nem találok "csak" fehér foltokat az anyagon?

Figyelt kérdés

Hozzájutottam egy csomó ruhaanyaghoz, az egyikről azonnal egyértelmű volt, hogy elbántak vele a molyok, jó nagy lyukat rágtak rá.

Sajnos a többi anyag is ebben egy dobozban volt (gondolom molyok számára tökéletes körülmények közt tárolva...), de azokon nem találok lyukat csak fonalszerű fehér foltokat. Utánaolvastam neten, de összezavarodtam, hogy ezek akkor most lárvák, vagy a molynak az ürüléke?

Az anyagok nem lyukasak, csak ezek a fehér akármik vannak rajta. Ilyenkor mit lehet tenni?

2016. jan. 8. 13:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nalunk az egesz lakasban elterjedt durvan mindenhova efeszkelte magat hiaba voltak rendszeres irtasok a parkette repedeseibe is elbujt vagy nem tudom hova de mindig visszajottek mindent dobjal ki.en egy olcso anyagboltbol hoztam haza ahol minden 390 volt hat vevasaroltam vele pedig en is csak 1 en talaltam lyukat mostam is de 40 fokot tulelnek a petek mire feleszmeltem az egesz lakas molytenger volt takaritas mellett
2016. jan. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!