Pontban háromnegyed 2 után pár perccel már szinte minden éjjel felébreszt egy motoszkálás, ami pont a fejem fölül jön a padlásról. Mi lehet az?
Volt fent egérírtó, de azt mondta semmi nyomát nem látni, hogy bármilyen állat lett volna ott fenn. Én meg voltam győződve róla, hogy menyét, de semmi ürüléket vagy kárt nem tapasztalt.
Ő rovarra tippelt, de amilyen ricsajt csapott ma este, az alapján biztos, hogy nem egy kis rovar.
Olyan volt, mintha gurított volna maga előtt egy kis vasgolyót, ami vegig hangosan gurult a fa padláson, ő meg futott utána. Erre keltem föl, azóta nem hallottam.
Mi a fene lehet?
nyestről elképzelhető.
szórj valami lisztet vagy hasonlót a padlásra, hátha lesznek nyomok benne.
Szerintem is nyest lehet, főleg ebből a gurgulászásból.
Én jó büdös, kínai piacos hamis parfümmel védekeztem ellenük: le kell fújni azokat a részeket ahol közlekedni szoktak (vagy ha ezt nem látod, akkor ott, ahol közlekedhetnének), a szag zavarja őket és továbbállnak. Mondjuk lehet csak a szomszédig, de ez benne van a pakliban.
#6 - menj vissza az ezotériába lécci...
"#6 - menj vissza az ezotériába lécci..."
Ennél jobban? Hát legyen. Megnézted a telek adatlapját? Nem lehet hogy egy indiántemetőre épült a ház, amit az ellenséges törzs éjjel háromnegyed kettő után pár perccel feldúlt, és a kísértő halott lelkek hangjait hallod?
igen a ketfele poent (indian temeto es halott kislany szelleme) mar mindenki elütötte. meg kéne mar ujjulni, mert unalmas ugyanazt hallgatni mindig!
koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!