Padlásra szokott galambok ellen mit lehet tenni?
Üdv!
Van egy családi ház, padlással. Annyi a baj vele, hogy madárdeszkája is van, a végei nyitottak maradtak, és ami repül, és be akar jönni, az be is jön. Már egy ideje beszokott pár galamb, 4 tuti. Kergetni nincs már kedvem, annyi galambürülék és por van ott fent, hogy félek, beteg lesz valaki. Szóval kergetni nem akarjuk őket, macerás. Büdös pacsulival is befújkáltuk már a levegőt, nem foglalkoznak vele. Mit lehetne tenni ellenük? Szákunk nincs, de felesleges is lenne őket hálóval kergetni, mert annyira tudják, hogy ha nyílik a padlásajtó, repülnek a résekhez, és kirepülnek. De bosszantó nagyon, mert már kisgalamb is volt, ma találtam tojáshéjat is. (Itt sokalltam be végleg.) Meg mindig a szobám felett röpködnek, kaparásznak, turbékolnak, aludni meg jó lenne. Nagyon idegesítenek már, de nem tudom, mitévő legyek. Az megoldhatatlan, hogy a réseket betömjem, mert nem férek oda. Lövöldözni, macskát felvinni se fogok (a padlás már a harmadik szint).
Ha tudtok segíteni, akkor nagyon köszönöm...
Én biztosan felmásznék sötétedéskor a tetőre,és onnét engednék le csirkehálót.
Azután a padláson összeszedném az összes galambot,én ugyan is nagyon szeretem,szoktam is sütni~főzni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!