Rongyot húztam le a WC-n, lehet belőle baj?
Egy ismerősömnél végeztem el a nagy WC-zést.
Amikor elvégeztem nem volt sehol WC-papír, és kénytelen voltam ott egy rongyba beletörölni. Majd azt a parfis végével vízzel együtt próbáltam leerőszakolni és nagyon nehezen ment. Most már bánom, akkor jó ötletnek tűnt.
A víz folyt utána aránylag olyan 70%-osan, de ilyen darálószivattyújuk van, és félek hogy abban elakad a rongy. Szerintitek be fog szorulni, el fog akadni a rongy? 1,5 napja történt..
:D
Az garantáltan el fog akadni, és szedhetik szét az egészet. Arra is nyilván rájönnek majd, hogy te voltál.
Nem fognak szeretni érte.
Én például a helyükben megtartanám azt a rongyot, és amikor legközelebb mész látogatóba, a "parfis" (partvis) nyelével betömném Neked oda, ahová nem süt a nap, és közben végig szidalmaználak.
De legalább a kategóriát jól eltaláltad, már ha magadra célzol vele ("Kategória: Otthon » Kártevők").
"akkor jó ötletnek tűnt."
LOL.
El fog akadni, csak idő kérdése..
Butaságot csináltál sajnos. Mondjuk az is érdekes hogy sehol nem volt WC-papír.
Gratulálok kérdező! Nem lett volna egyszerűbb kiszólni, hogy valaki hozzon papírt?
A kérdésre válaszolva valószínűleg igen a darálót jobbik esetben ki kell majd szedni és leszedni róla a rongyot. Rosszabbik esetben leégetik a motort, úgyhogy szólj a rokonaidnak.
Mikor sertéstelepen építettünk új ólakat akkor egy bála madzag került bele és az megfogta a jóval nagyobb motort mint a házi darálós szivattyú.
Úgyhogy szerintem fog adni a szivattyúnak a rongyod.
Hálásan köszönöm kérdező, nagyon megkacagtattál. Elképzeltem, amint dolgodat végezve körülsasolsz, és megdöbbenve tapasztalod, hogy nincs papír. Aztán felkapod a felmosórongyot (vagy egy pólót a fregoliról) és kitörlöd vele. A partvissal való hadakozásnál már a térdemet csapkodva hahotáztam :-)
Isteni történet, akár valós, akár kitalált.
Köszönöm, hogy megnevettettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!