Mit lehet még tenni? Mire volt jó ez a nagy ÁNTSZ-es írtás? Már kezdek bekattanni!
1éve folyamatosan küzdünk az ágyi poloskákkal! 4szer voltak a rovarirtók,mind a négy 3x irtott,haszna nem sok minden volt. Ideig óráig tartott! Majd vettünk gőztisztítót azzal fújunk,hetente 1-2 alkalommal,ettől szépen megfogyatkoztak a dögök.
Az Ántsz elrendelte az irtást az egész házra,annyira elterjedt. Ez 2hete volt,és mondták hogy senki ne takarítson az irtás helyén. Kb 2hét múlva megint jönnek második irtásra. Azóta nem gőzöltünk,és olyan szinten elszaporodtak a dögök,hogy kegyetlen.
Ma csak átfújtam megint mindent,és rengeteg poloskát találtam. Teljesen össze vagyunk marva mind. Komolyan rosszabb minden mint volt,pedig én nagyon bíztam ebben az irtásban!
Mindenki beengedte az írtókat?
Lehet, hogy a kiűzőszerre szétfutottak a góctól, ha valakinél nagyon elszaporodtak, akkor 1-2 írtás nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!