Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Apró fehér rovarok az ágyban,...

Apró fehér rovarok az ágyban, ágy körül, kárpiton, a falon. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Késő este vettem észre, csak mert fekete az ágy szövete, hogy nagyon pici és sok fehér valami mászkál rajta, még egy tetűnél is kisebbek, szemmel alig látható. Az ágynak a szövettel borított fejtámláján, a párnán, és az ágy mellett a falon, polcon, csak közvetlen a közelében. Elképzelésem sincs mi lehet ez, a neten semmit se találtam róla! Nincs szó rossz higiéniás körülményekről, az ágyneműt 2 hetente cserélem, nagyon sűrűn porszívózok,takarítok, szóval nem értem hogy kerültek oda...Semmi más jelét nem észlelem, nem csípnek, meg semmi, csak olyan undorító, főleg a tudat!! Kirámoltam az egész szobát, kitakarítottam forró domestosos vízzel, lefújtam mindent vastagon Biokillel, szellőztetek, és mindent kimostam 95 fokon. Egyenlőre nem látok most sehol, egyébként a lakásban sehol máshol nem is tűntek fel. Volt már valakinek dolga ilyennel, vagy esetleg tudja mi lehet ez, honnan jött???
2014. szept. 29. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Kellene róla egy fénykép.
2014. szept. 30. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ágyi poloska. Kideríthetetlen. Vegyél még egy gőztisztítót és azzal is gőzöld át az ágyat. A poloska rühelli a forró gőzt, attól megdöglik a petéje is. Szar ügy.
2014. okt. 8. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Csípéseid nincsenek? Nem viszketsz?
2014. okt. 8. 15:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Csípések nincsenek, semmi bajom, csak a tudat.

Az ágyat azóta kidobtuk, már amúgy is öreg volt (erre is gondoltunk, hogy talán ezért költöztek bele...) és mindent az ég világon kimostam 95 fokon.

Azóta nem találkoztam ezekkel a dögökkel (lekopogom), de hogy mik ezek, azóta is rejtély.... az ágyi poloskára azt írták nagyobb és sötét, ez pedig ici pici és fehér.... :/

2014. okt. 11. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
A kicsi ágyipoloskák világosak, majdnem fehérek.
2014. okt. 12. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!