Miklosi Attila kérdése:
Milyen állattól származhatnak kaparászó hangok a padláson?
Figyelt kérdés
Könnyűszerkezetes házban lakunk, és éjszakánként kattogó/kaparászó hangokat hallok a padlásról. A legkézenfekvőbb megoldás az lenne, ha egér motoszkálna, és találtam is az üveggyapot alatt ürüléket (bár elég keveset), viszont akármilyen csapdát, mérget, kaját rakok fel nem nyúl hozzá semmi. Azt is kipróbáltam, hogy kiraktam diót, piskótát és aszalt gyümölcsöt papírlapokra, de ahhoz sem ért hozzá senki. Szóval hallotatok már ilyen egérről, akit nem érdekel semmilyen csali? Vagy mi más lehet az oka az éjjeli kaparászásnak?2014. szept. 3. 11:55
4/6 A kérdező kommentje:
#1: nem hiszem, nyestem már volt, az jóval hangosabb. Ez csak ilyen halk kaparászás szerű hang.
2014. szept. 3. 15:09
5/6 anonim válasza:
Ha egér, akkor diót tegyél neki, azt biztosan megeszi.
6/6 anonim válasza:
Az ürülék méretéből következtethetsz, hogy patkány vagy egér. Egyébként nekünk még nem volt olyan egerünk, ami egy illatos kolbász, vagy szalonnadarabnak ellenállt volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!