Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Elektromos seregélyriasztóról...

Elektromos seregélyriasztóról tapasztalat?

Figyelt kérdés

Be lehet állítani úgy, hogy emberi fül számára ne legyen elviselhetetlen, és a kutyák se kezdjenek vonyítani tőle, de a seregélyek elmenjenek?

Ezen kívül is minden tapasztalat érdekel.

2014. aug. 20. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát gondolom ebből is van millió féle nekem az 5 ezer forintos elemes vackom volt ami nem való semmire.
2014. aug. 20. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Vágj ki egy sasmadár formát lógasd le vagy 6 méter magasról és kész. Otthoni célra szőlőhöz kiváló. Messziről kerülik a kertet.
2014. aug. 20. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen olcsóbb valamit gondoltam.

A netről leszedett, pontosan kivágott karvalyt próbáltam (sastól nem félnek, mert nem ellenségük), de nem törődtek vele. Lehet, hogy egy napig igen, de három nap múlva már nem volt meggyem.

CD, forgó megcsavart szalag, egyéb ilyenek szintén nem értek semmit. Lehet persze, hogy 50 CD egy fán már elég lenne, de nem csak egy fám van.

2014. aug. 20. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
A sast csak képletesen írtam valami nagy madár forma kell nekem bevált, mindjárt megnézem valahova tettem már fel képet.
2014. aug. 21. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. aug. 21. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
2014. aug. 21. 10:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát ha tényleg nem mennek hozzád a seregélyek, az vagy véletlen, vagy bármilyen kifüggesztett formától félnek. :)

Mert hogy ez a seregélyek semmilyen ragadozójának röpképére nem hasonlít, az biztos...

Mekkora egyébként?

Lehet, hogy az enyém kicsi volt (kb. életnagyságú), és nem volt elég magasra téve.

2014. aug. 21. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!