Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » A lódarazsakat hogyan lehet...

A lódarazsakat hogyan lehet kiirtani? Miért pont hozzánk költöztek be?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én módszeremet nem feltétlenül ajánlom, mert megcsíphetnek. Két szemeteszsák kell hozzá, az egyik kesztyű funkciót tölt be, a másikba pedig fészkestől együtt belerakom. Majd irány a vegyes tüzelésű kályha. Már csináltam ezt egy szál fürdőnadrágban is, de ezt ki is használták, sőt rájöttek hogy csoportosan támadva még az ilyen barom mint én is meghátrálok.
2014. júl. 25. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Utána kell nézni, hogy valóban lódarázs-e. Mert akkor nagyon óvatosan kell eljárni Be kell fújni a fészekbe rovarirtóval, de a bejárati nyílást azonnal le kell zárni (ha lehet) pl. előre formázott gittel. Már pár lódarázs csípésbe bele lehet halni, ha érzékeny rá az ember.
2014. júl. 25. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Megközelíthető a fészek?

Ha igen, akkor hajnalban, mikor még 20 alatt van a fok, és a lakók is otthon vannak, lelassulva, félig dermedten, fogsz egy flakon Chemotoxot vagy hasonlót, odasétálsz a fészekhez, és lefújod őket.

Ha ehhez létrára kell másznod, akkor a biztonság kedvéért hosszú nadrágban, ingben, cipőben, kesztyűben, sapkában csináld.

2014. júl. 26. 16:02
 4/6 anonim válasza:
Próbálj alá füstölni, aztán disznóperzselővel égesd le a házat
2014. júl. 26. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy hallottam, hogy ismerősöm leégette. Ha olyan helyen van persze, csak akkor próbáld. Fel kell számolni a fészket, szerintem ez az első.
2014. júl. 28. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:

nejlonzsákot lehet rá húzni, persze alaposan beöltözve. Kell még egy pléh kuka vagy valami hasonló masszív edény, kis benzin vagy gázolaj bele. Utána fészekre zsák húzás, miután ráhúztad, leverni bele a zsákba szájánál elkötni, hogy ne jöjjön ki, aztán gyorsan bele a kukába még benzint rá és aztán meggyújtani. Ha olyan helyen van akkor meg is lehet gyújtani a fészket, nagyon jól ég.

Ha viszont rajtett, nem látható fészek van akkor marad a darázsirtó cég, nem olcsó mulatság, de a profik bontás nélkül irtják a fészket, és a bontással okozott kár több mint a darázsirtás költsége.

2014. aug. 26. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!