Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egy pók van a wc-ben, nem...

Egy pók van a wc-ben, nem merek bemenni pedig kell kakilnom. Hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 20:29
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Halottam ezekrõl a pòkokròl nagyon vigyàzni kell velük. MONDOM NAGYON!!!!!!! Ez a technikàja, beül a wc-be ès meg ilyeszti az embert a tekintetèvel mint ezeken a kèpeken [link] . Mikor màr azt hiszed hogy elment az is csak àtverès. Vagy a tusfördôs dobozban bùjt el vagy csak mikor bemèsz wc-be bevetõdik a legközelebbi menedèk mögè. Ès egy nap mikor a pòknak is van egy üres napja a naptàrban egyik èjszaka felveszi az èjjelàtò szemüveget konyhàbòl kiveszi a legnagyobb kèst bekùszik a szobàdba de nem szalad ne hogy meghaljàk a lèpteit. Na mikor bement fell megy az àgyadra ès hàtba szùr ès ez csak a jobbik eset. Jobb mint ha megnõne nagyra megöli a tesòd felveszi a ruhàit ès àtveszi a szerepèt. Velem is ez törtènt csak 4 èv mùlva vettem èszre hogy az tesm egy pòk. :( :(
2014. júl. 16. 11:27
 22/26 anonim ***** válasza:
Szegény fóbiást jól kigúnyoltátok, alig akadt használható vélemény. Gratulálok a dobozos-kartonos megoldáshoz. Én nem porszívóznám, mert sajnálnám.
2014. júl. 19. 11:09
 23/26 anonim válasza:

Én tuti nem bántanám.

Újságpapírt tegyél oda, arra rámászik, tedd bele egy befőttesüvegbe, vidd ki, engedd szabadon és voilá...

Az állatkínzó pö.csfejeknek meg gratulálok, igazi sza.ralakok vagytok, hogy b@.szna titeket darabokra egy kanos tasmán ördög...

2014. júl. 19. 13:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Te képes voltál a szomszédban tolni?
2014. júl. 23. 14:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Azaz :tojni?
2014. júl. 23. 14:49
 26/26 anonim válasza:

Hogy te mekkora idiót@ vagy!

"Be ne sz@rjál"már egy fél cm-es póktól!

Ráadásul ilyet kiírni a gyakorira... De legalább nevettem egy nagyon jót!

B@lfasz :D

(Ui.: biztos, hogy fiú volt a kérdező... Inkább szólj egy nőnek, ő nem fog fosni ettől az élőlénytől ;) )

2014. júl. 24. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!