Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » A gipszkarton és a hungarocell...

A gipszkarton és a hungarocell között rágcsálnak az egerek a házban - mit tehetek ellenük?

Figyelt kérdés
Ma először hallottam először egy, aztán már két helyen, hogy kaparnak, eszik a hungarocellt. (Csikorog, azért gondolom...) Nem tudom, mi lehet ellenük a megoldás. Hogyan férhetünk ott hozzájuk? Egy macska beszerzésén mondjuk nagyon gondolkodom (kertes házban lakunk), de az legfeljebb a megelőzésre lehet jó. Használható ötletekért, tapasztalatokért hálásak lennénk... Köszi előre is.

2014. máj. 22. 13:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
*tehetetlen. (Elirtam)
2014. nov. 27. 10:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Előzőnek: Már írtam privátban, de ide is beírom, hátha valakinek segíthet: kiderült, hogy nem egereink voltak, hanem a cserebogarak rajzottak ki, azok kapartak, doboltak "odabenn". Chemotox... Csúnya dolog, de ez van.

Viszont ahogy itt is többen írták, tapasztalt öregek is azt javasolták: egy megbízható házimacska többet segít, mint gondolnánk, feltéve, hogy akad ilyen a közelben. Sok helyre befér, egy megbontott gipszkarton-hungarocell kombó mögé is.

2014. dec. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!