Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Üveg gyapottal dolgozta ma....

Üveg gyapottal dolgozta ma. Nagyon bok, mi ilyenkor a teendo egy jo furdo utan?

Figyelt kérdés
Nagyon bok teendo?
2014. jan. 23. 20:31
 1/10 savanyújóska ***** válasza:
Hol? Illetve alapos fürdő, hajmosás, plusz azt a ruhát már ne vedd fel mosás nélkül! (Anno szigeteltem üveggyapottal plafont, nem egy leányálom...)
2014. jan. 23. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg,hogy majdnem hideg vízben kell zuhanyozni.
2014. jan. 23. 20:52
 3/10 A kérdező kommentje:
A hideg viz kiviszi? Puloverbe voltam es felturtem az alkatomnal mert meleg volt fennt az allason.. Leakartam venni a pulcsit de mondom inkabb nem.. Amugy gipszkarton fal koze nyomatom be.. Ja es ez nem. A sarga hanem a barna szoval a jobbik eset :) a pulcsimat beledobtam a szennyesbe.. Hajat is mostam mert viszketett igy estere.. Holnap folytatom ugyanugy pulcsiba
2014. jan. 23. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Popsikrém.
2014. jan. 23. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
A védőöltözetre vonatkozóan biztosan tudna tanácsot adni a gyártó. Énnekem is kellemetlen tapasztalatom volt a kőzetgyapottal. Lényegében a bőrbe fúródó "üvegszálak" helyi bőrgyulladást okoznak. Gyakorlatilag sehogyan nem távolíthatók el, csak megfelelő védőruházattal mérsékelhető az anyaggal való érintkezés: védő bőrkesztyű és valamilyen nagyon sűrű szövésű védőruha, amelyen nem tudnak áthatolni a kis szálacskák. Pulóver nem a legjobb, mert nagyok a lyukacsai. Tulajdonképpen orrmaszk mindenképpen kellene, mert a tüdőben igencsak roncsol és teljes arcvédő lenne a legjobb. A bőrbe fúródott és beletört szálak nem távolíthatók el, majd a normál szaruréteggel együtt pár nap alatt leesnek a bőrről.
2014. jan. 23. 21:32
 6/10 A kérdező kommentje:
gondolom ismered a maszekokat... egy csöves kesztyüér úgy kell könyörögni hogy ne fagyjon le a kezem... amúgy segédmunkás vagyok mindenféle munkát csinálok most...jelenleg ezt szóval köszi.... de különösebb bajom nem lessz nem?
2014. jan. 23. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
momentán légzésvédő kellene, mert egy részét letüdőzöd. a ruhád fölé meg létezik egyszer használatos papír overáll. a saját egészséged érdekében ha nem ad az a bunkó (mert neki kellene), akkor egy munkaruházati boltban kapsz.
2014. jan. 24. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
és ne dobáld az ilyen ruhádat a többi szennyeshez, mert az is olyan lesz.ruhából is nehezen jön ki. legalább légzésvédőt szerezzél be, ha mást nem tudsz. ha sokszor dolgozol ilyesmivel eléggé roncsolja a tüdőt.
2014. jan. 24. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a ruhából soha sem jön ki. Még a bőrödből is nehezen. Gyakorta okoz gyulladást , nem veszélyes csak kellemetlen, mert beleszúródik a bőrbe,beletörik , és ami nagyon rossz nem is lehet meglátni. Érdemes olyan ruhát használni ami utána kuka. Magyarul nem érdemes mosni ,mert a viz nem hozza ki,főképp nem összemosni más ruhával.
2014. jan. 29. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Cejgvászon munkásruha, az elég kemény és sűrű szövésű, de ilyen munkához abból is a legócskábbat venném fel, utána kuka.

A pulóver is kuka. Erre rá fogsz jönni, akármilyen jó pulóver.

2014. febr. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!