Hogyan írthatom ki a szobából az egeret?
Figyelt kérdés
Pár napja már elég nehezen megy az elalvás mert mindig hallom hogy szaladgál,rágcsál,felmászik az ágyra is,és én nagyon félek,irtózok tőle.Az egérfogó nem fogja meg.2014. jan. 22. 21:39
1/14 anonim válasza:
Macska.
Hatásos, környezetbarát, gyerekre nem veszélyes, nem mérgező...
2/14 A kérdező kommentje:
Hát a macskát próbáltam de nem akart a házban maradni.
2014. jan. 22. 22:05
3/14 anonim válasza:
Próbálj másik macskát. Lehetőleg ne valami félszemű kandúrt, mert azok kemény utcai harcosok, és nem bírják a bezártságot...
4/14 A kérdező kommentje:
Most hoztam be a másik macskát.Eddig még nem nagyon érdekli a vadászat.De hátha.
2014. jan. 22. 22:23
5/14 anonim válasza:
A vadászat csak akkor fogja érdekelni a macskát, ha meghallja az egér kaparászását, onnantól érdekelni fogja.
6/14 anonim válasza:
Az egérfogó jó szokott lenni.
Próbáld máshová, más csalival. A diót imádják, de sajt, szalonna is jó.
Mindenképpen fal mellé tedd, ott szoktak végigfutni.
7/14 anonim válasza:
Feküdj be a szekrény alá, tátsd ki a szád, és csinálj úgy, mintha egérlyuk lenne. Hamarosan várható, hogy belekukucskál az egér, ekkor már csak az állkapcsodat kell megfelelő sebességgel összezárni és voilá! Meg is van az egér.
Ha egy kis mogyoró meg szalonnadarabkát dugsz a nyelved alá, akkor minden bizonnyal rövidíthetsz egy keveset a projekt műveleti idején.
8/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom ez a te módszered, de ezt megtarthattad volna magadnak!
2014. jan. 23. 21:52
9/14 anonim válasza:
A bevált dolgokat érdemes továbbadni :)
10/14 anonim válasza:
Én léguskával lőttem le mert nem ment bele az egérfogóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!