Az ágyi poloskát ti látjátok?
Nagy a gyanúm, hogy az van itthon, de egyet sem láttam. Pedig már darabokra szedtem az ágyat, felszedtem a szőnyeget, kihúztam a bútorokat, átnéztem a matracot és a környező dolgokat.
Azért gyanakodom, mert éjszaka csipked össze valami, aminek a nagy részéből csúnya, vizes hólyag lesz és nagyon viszket folyamatosan. De se a levedlett cuccát, se az ürülékét, se a vérfoltokat, se magát a bogarakat nem találtam meg. Akinek volt már és próbálta megkeresni, kiirtani, az látta őket?
Bárhol lehet, nem biztos hogy megtalálod. Kép mögött, konnektor mögött, radiátornál, függönykarnisnál, az ágynak az illesztéseinél, parkettaszegélynél, ágy mellett lévő szekrényben, fotelban, ruhában. Egész apró rovar, egy is tud csípni, nem biztos ,hogy sok van, nagyon nehéz megtalálni.
Gazdaboltban, tescoban kapni poloskairtó sprayt meg porozószert, azt megpróbálhatod, vagy hívj rovarirtót.
Nálunk a kedves szomszédok hanyagsága miatt, minket sem került el 2 hónap alatt a család 4 tagjából sorra csíptek össze minket, mikor elértünk hozzám. Akkor jöttünk rá hogy tuti poloska mert szúnyog ilyen intenzíven nem csíp napról napra. Egy hétvégén neki láttunk szétszedtük a 2 ágyat, és meg is találtunk párat. Meglepett hogy szobánként még csak 5-öt sem találtunk, vettünk rovarírtót és azért körbefújtuk az ágykeretet, a környező részeit, és a kárpitok azon részeit ahol lehetett, azóta sincsen panasz :D
Látni őket mert akkora mint egy katica feje
21/F
Hm. Jó hallani egy sikersztorit. Mindenhol csak azt olvasom, hogy nem lehet kiirtani és nem is sikerült. Ma én is körbefújtam az atya istent is, de nem láttam semmit. Pedig sajnos biztos az. De a remény hal meg utoljára...
Köszi a válaszokat és várom még a többit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!