Patkány a házban mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy a családi házam egy nem lakott szobájában patkány járt. Tele lyukakkal a falak és a padló tele van földdel. Már próbáltam a mérget, de ha ritkán megeszik akkor is is hatástalan.Segítsetek hogyan tudnám elüldözni őket.2013. nov. 26. 22:02
1/12 anonim válasza:
Biztos, hogy patkány? Miből gondolod, hogy pont patkány?
2/12 A kérdező kommentje:
Mert láttam már egy párat az udvaron és a lyukak méretéből is gondolom sajnos nem az első eset, de csak most jöttek be először a lakásba is.
2013. nov. 26. 22:14
3/12 emir72 válasza:
Erre keress rá: Állatcsapda S, a házi patkány mellett a vándorpatkány befogására is alkalmas.
4/12 anonim válasza:
Tarts foxit. Az mindet kinyírja.
6/12 anonim válasza:
Roppant egyszerű,ne költs drága bolti mérgekre.Kukoricát vagy búzát áztass be fagyállóba,és ezt tedd ki nekik.Nekem már évek óta bevált. :-)
7/12 A kérdező kommentje:
Már tele a házam lyukakkal, vödröstül hordom ki a törmeléket nem tudom mit tegyek.
2013. dec. 10. 21:55
8/12 emir72 válasza:
Valamit Mindenképpen tegyél! Ha továbbra sem teszel semmit, miért vársz változást, eredményt? :)
9/12 A kérdező kommentje:
Mindent kipróbáltam, de továbbra is vannak patkányok.
2013. dec. 11. 21:41
10/12 A kérdező kommentje:
Nem hiába vagy 0%-os válaszadó a moderátorok igazán törölhetnének már.
2013. dec. 13. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!