Az egérragasztót mivel lehet feloldani, ha lefolyt?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 20:39
1/10 Shai-Hulud válasza:
Egérragasztó?????
Azzal ragasztják be az egeret a lyukba? :-)
2/10 anonim válasza:
Nem tudom nekem egyszer a kezem lett olyan ,mert nyomtam a ragasztót és a tubus az oldalán szakadt ki és tele ment vele a kezem hát mostam fél órát sem lett jobb majd a végén zsíros kenőccsel kentem be aztán valahogy lekopott ,hát próbálkozz mindennel valami segít.
4/10 anonim válasza:
én is benzint vagy higítót ajánlok. nálunk ez vált be a pvc-ről eltüntetni, esetleg még a cif sárga flakonos súrolót próbáld meg papírzsepivel rádörzsölni, hátha ledörzsöli a földről.
5/10 anonim válasza:
sebbenzin, lakkbenzin, vagy közönséges autóba való benzin - tankoláskor a kúton lehet egy kicsit műanyag, csavaros tetejű palackba vagy flakonba engedni - mi így szoktunk haza hozni, sok mindenre jó, oldja pl. a makacs címkéket, etiketteket is, amik a különféle árucikkeken vannak, és lerobbantani se lehet olykor őket!
6/10 anonim válasza:
WD-40 is jó, egyszer azzal oldottam le a laminált padlóról, amikor már nem volt kéznél.
7/10 anonim válasza:
az olaj - bármilyen olaj - is jól oldja, bekened vele a kezed és letörlöd; de van egy egyszerűbb mód is, ahogy mi szoktuk:
papírzsebkendővel megtörlöd a kezed, ettől teljesen lejön a ragacs a kezedről, de marad utána egyfajta zsíros utánérzet, amit szappannal lemosol, és ennyi.
8/10 anonim válasza:
elsőnek üzenem, hogy igen, valszeg ezzel ragasztják be az egeret a lyukba - már, hogy ki ne jöjjön - ugye így gondoltad te is? ;D amúgy mi nem egerek ellen szoktuk bevetni, szerencsére olyanunk nincs, és nem is volt soha (lekopog!) hanem olyan mázsó rovarok ellen, amelyeknél pl. a plafonról lelógatható légypapír nem használható - szuperül beleragadnak a kis cingár lábaikkal! :P
9/10 skynen válasza:
az én kezemről úgy jött le hogy kezet mostam kisebb réteg volt rajta majd addig dörzsöltem a gatyámba míg le nem kopott(pár perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!