Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Létezik, hogy egy bogár...

Létezik, hogy egy bogár megette a fülhallgatómon a gumiharangot?

Figyelt kérdés
Egy éjszaka alatt mindkét fülesemről le lett farigcsálva a gumiharang,szabályosan.Az ágyam mellett voltak a földön...
2013. aug. 21. 14:15
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekem voltak müanyag vagy gumi figuráim.Azokat rágta meg!Bizony egér.Tegyél ki csapdát,mert mindent össze fog rágni.
2013. aug. 26. 21:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Kicsi az alvós szobám,hétvégén totál ki lett pakolva/takarítva.Ágy,bútorok,szőnyeg,minden át lett nézve-semmi.Kutyám is csak merengve néz (beengedtem,hogy szimatolja körbe a szobát).Ma újabb hiányos gumihanangra ébredtem,valamiért ezt nyírbálja (vagy csak ezt vettem észre),pedig ma az éjjeliszekrényen volt éjjel.Veszek egy széfet,és abba rakom..ne nyírbálja a komoly füleseimet...
2013. aug. 26. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Rakjál a fülhallgatód mellé egy ragasztós egérfogót. Akármi is az, beleragad.
2013. aug. 27. 13:13
 14/17 anonim válasza:
na elkaptad már????vagy eteted még a füleseiddel? :)
2013. aug. 29. 20:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Most felszívódott.Remélem,örökre. :)
2013. aug. 29. 22:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Megtaláltam.Valami fekete bogár,kicsit tücsök beütése van. (de határozottan nem az)

Rágja a gumit,az egyik tankönyvemen épp rágta a borítót,ekkor kaptam el porszívóval.Rendkívül fürge,papírlappal lehetetlen megfogni és kivinni.Ja,és már a harmadikat szedem össze az este..

2013. szept. 4. 22:51
 17/17 anonim válasza:
gumirágó bogár:S ez para...és még fekete is.Ez valami Man in black szökevény lesz, vigyázz vele!!!
2013. nov. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!