Hol tudok Foval csótányírtó gélt venni Budapesten?
ha valakinek problémája van és nem valami több ezres kolónia van a házban, akkor: [link]
ez megoldja, épp úgy ahogy a foval megoldotta nálam
Valaki tudna esetleg segíteni, hogy a Pest tech nevű szer nem ártalmas cicára, kutyára?
Tényleg ennyire hasznos és beválik??
Köszönöm!!!
A Pest Tech Gel nem ártalmas a háziállatokra, írja is a leírás. Persze nem szabad, hogy az ételükbe belekeveredjen, de ez szerintem egyértelmű.
Hatásos a gél, úgy kell kirakni, hogy oda kell pöttyöket vagy csíkokat rakni, ahol a csótányok közlekedni szoktak, de általában a nehezen hozzáférhető, sötét helyeket kedvelik, fal mentén, szekrények mögött. A vízes, kajás helyiségeket kedvelik elsősorban, de bárhol lehetnek, ahol tudnak szaporodni.
Mi már tavaly használtuk ezt a szert, és 1-2 hónap alatt kiírtotta a panel(!) lakásunkban az összes csótányt. Azért kellett ennyi idő, mert tényleg rengeteg volt, több típus volt belőlük és rengeteg... talán ennél több nem is lehetett volna. :( De kiírtotta őket, és ez a lényeg.
Hónapokkal később jöttek még át csótányok a panelből, de mind megdöglött, vagy már eleve úgy láttuk őket, hogy "reszketnek", ez jelezte, hogy már ettek a méregből.
Nekünk 50nm-re elég volt a 20ml-es, azt el is használtuk, és még 1 év után is hatott, annak ellenére, hogy 6 hónapot garantált a gyártó.
De van 1 éves formula is, de csak 60ml-es, viszont azt lehet használni szabadba is, ellenállóbb az időjárással szemben. Igaz ez drágább, de úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem a 15-16 ezret, de akkor ne legyen csótány a lakásban. Ezt éppen ma nyomtam ki a lakásban, igaz, még nincs csótányunk, de a tavalyi 20ml-es pöttyökből még mindig látni, szóval nem rossz a szer. Viszont valószínű idén már nem lenne annyira hatásos, így a 60ml-est rendeltem meg, hogy idén biztos ne legyen csótányfertőzésünk.
sziasztok! nem tudom van-e itt még valaki.
polgári lakásban élek Bp belvárosában, folyamatosan takarítok, domestosozok, tisztán tartom a lakást. 2-3 éve élek itt, nem volt még dolgom csótánnyal.
viszont nemrég mikor a konyha padlóját lespricceltem hideg zsíroldóval, majd úgy hagytam éjszakára, nagy meglepetésemre reggel találtam egy döglött svábbogarat, azt a giga méretű csótányt. :( brrrrrrr.
azóta eltelt pár hét, és ma a nappalimon slisszolt át egy (egy órája, este 11-kor), szétszedtem az egész nappalit, mire megtaláltam és megöltem. nagyon nagy volt, és azóta nagyon rosszul vagyok.
én kb fél évente kihívom a szakembereket, hogy gélezzenek, mert fóbiám van, de oylan rossz nézni, hogy 2-2 pöttyöt tesznek le helységenként, nem ér szart se, ezért gondoltam, hogy veszek magamnak.
amiket irtatok fentebb, hogy 10-60 ml, kb mennyire elég? hány pöttyöt tudok letenni mondjuk egy 10 ml-s kiszerelésből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!