Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hol tudok Foval csótányírtó...

Hol tudok Foval csótányírtó gélt venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Vagy bármilyen más hasonló összetételű gél is megfelelne, lényeg, hogy személyesen meg tudjam vásárolni.

2013. júl. 23. 01:58
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
41%
A "szakemberek" nem írtanak, hanem még hoznak is magukkal, hogy legyen munkájuk!
2016. jan. 11. 03:21
 12/24 A kérdező kommentje:

ha valakinek problémája van és nem valami több ezres kolónia van a házban, akkor: [link]

ez megoldja, épp úgy ahogy a foval megoldotta nálam

2016. jan. 18. 16:24
 13/24 anonim válasza:

Valaki tudna esetleg segíteni, hogy a Pest tech nevű szer nem ártalmas cicára, kutyára?

Tényleg ennyire hasznos és beválik??

Köszönöm!!!

2016. márc. 30. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

A Pest Tech Gel nem ártalmas a háziállatokra, írja is a leírás. Persze nem szabad, hogy az ételükbe belekeveredjen, de ez szerintem egyértelmű.

Hatásos a gél, úgy kell kirakni, hogy oda kell pöttyöket vagy csíkokat rakni, ahol a csótányok közlekedni szoktak, de általában a nehezen hozzáférhető, sötét helyeket kedvelik, fal mentén, szekrények mögött. A vízes, kajás helyiségeket kedvelik elsősorban, de bárhol lehetnek, ahol tudnak szaporodni.

Mi már tavaly használtuk ezt a szert, és 1-2 hónap alatt kiírtotta a panel(!) lakásunkban az összes csótányt. Azért kellett ennyi idő, mert tényleg rengeteg volt, több típus volt belőlük és rengeteg... talán ennél több nem is lehetett volna. :( De kiírtotta őket, és ez a lényeg.

Hónapokkal később jöttek még át csótányok a panelből, de mind megdöglött, vagy már eleve úgy láttuk őket, hogy "reszketnek", ez jelezte, hogy már ettek a méregből.

Nekünk 50nm-re elég volt a 20ml-es, azt el is használtuk, és még 1 év után is hatott, annak ellenére, hogy 6 hónapot garantált a gyártó.

De van 1 éves formula is, de csak 60ml-es, viszont azt lehet használni szabadba is, ellenállóbb az időjárással szemben. Igaz ez drágább, de úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem a 15-16 ezret, de akkor ne legyen csótány a lakásban. Ezt éppen ma nyomtam ki a lakásban, igaz, még nincs csótányunk, de a tavalyi 20ml-es pöttyökből még mindig látni, szóval nem rossz a szer. Viszont valószínű idén már nem lenne annyira hatásos, így a 60ml-est rendeltem meg, hogy idén biztos ne legyen csótányfertőzésünk.

2016. ápr. 3. 11:50
 15/24 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a válaszodat,remélem hamar megszabadulunk tőlük mi is.
2016. ápr. 7. 20:03
 16/24 anonim válasza:

Hermes Kertészeti Áruház - 1132 Budapest, Váci út 6.

A mai napon (2016.04.25.) 2900 Ft volt az 5g-os kiszerelés vételára.

A KOLLANT S.r.l forgalmazza: [link]

A magyar nyelvű felhasználói útmutató letölthető innen:

[link]

2016. ápr. 25. 10:32
 17/24 anonim ***** válasza:

sziasztok! nem tudom van-e itt még valaki.

polgári lakásban élek Bp belvárosában, folyamatosan takarítok, domestosozok, tisztán tartom a lakást. 2-3 éve élek itt, nem volt még dolgom csótánnyal.

viszont nemrég mikor a konyha padlóját lespricceltem hideg zsíroldóval, majd úgy hagytam éjszakára, nagy meglepetésemre reggel találtam egy döglött svábbogarat, azt a giga méretű csótányt. :( brrrrrrr.

azóta eltelt pár hét, és ma a nappalimon slisszolt át egy (egy órája, este 11-kor), szétszedtem az egész nappalit, mire megtaláltam és megöltem. nagyon nagy volt, és azóta nagyon rosszul vagyok.

én kb fél évente kihívom a szakembereket, hogy gélezzenek, mert fóbiám van, de oylan rossz nézni, hogy 2-2 pöttyöt tesznek le helységenként, nem ér szart se, ezért gondoltam, hogy veszek magamnak.

amiket irtatok fentebb, hogy 10-60 ml, kb mennyire elég? hány pöttyöt tudok letenni mondjuk egy 10 ml-s kiszerelésből?

2016. júl. 10. 00:02
 18/24 A kérdező kommentje:
10ml-ből 50 pöttyöt kb emlékeim szerint, nálam nagyon hatásos volt.. amúgy amikor csak pár bogár van az lehet azért van mert valahol irtottak és elmenekültek pár közülük nálad kötött ki.. erre sztem jó lesz az amit szeretnél csinálni
2016. júl. 10. 11:26
 19/24 A kérdező kommentje:
najó, lehet hogy 50-et nem de 30-at biztosan
2016. júl. 10. 11:27
 20/24 anonim válasza:
Engem az ebay-en 2X vertek már át egymás után a pest tech-el(pestechcenter nevű csaló). 18EFt-ot hagytam már ott, és fél év alatt sem érkezett meg. Nem válaszol semmire, a pénzem nem küldi vissza. Az ebay tehetetlen ellene, mert nem paypal-on keresztül vásároltam. Utolsó lúzer vagyok.
2017. ápr. 11. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!