Hatékony légycsapót linkelnétek? Ami nekünk van, az könnyen hajló műanyag, használhatatlan.
Elég megérinteni a repülő bármilyen kellemetlenkedőt és csattan egyet aztán lezuhan. Molylepkéket szoktam leggyakrabban "fogni" vele. A levegőben is elég ha megérinted. Csattan, aztán vége. Nem kell semmihez odalapítani.
Hehe, kinek a pap, kinek a papné. Én kifejezetten kedvelem a hajlós müa. légycsapót. Pontosan ki lehet vele "adagolni" az ütés erejét, a rovar megnyuvadjon, de ne kenődjön szét.
Gyakorlás, technika, a cél előtt egy enyhe visszarántás.
Ha már a kérdés össznépi humorizálásba fullad, egy történet:
Valaki a munkahelyemen csinált egy Metál-totál-brutál légy csapót. Tenyérnyi 3 mm vastag műszaki gumi egy félméteres boton. Egeret is simán vitte. Sőt, az ifjabb kollégák egymást is "simogatták" vele.
- Mi mászik a hátadon?
- Csatt!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Naná! Ezt kapd ki:
Légyszi, rendelj egyet nekem is, mert nem tudom mennyi lehet a szállítási költség az USA-bol, de megfelezzük... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!