Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Van jól bevált egérméreg márkád?

Van jól bevált egérméreg márkád?

Figyelt kérdés
nov. 10. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Protect bevált.
nov. 10. 15:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
nov. 10. 15:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Granulátum vagy pép?
nov. 10. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen.

Mindkettőt próbáltam már és működött.

nov. 10. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
nov. 10. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Na, amikor a belassult egereidet elfogja a kutyám, akkor szokott epilepsziás rohamot kapni, és a végbélnyílásába kell adnom a nyugtatót. Azután egy napig mindennek nekimegy, mert sérül az agya, és otthon kell vele maradnom a munkából. Szeretlek, szeretem a családodat, és örülök, hogy mellettünk laktok, de tényleg!
nov. 14. 04:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Először is, te vagy a hibás, hogy a kutyád elfogja a mérgezett egeret! Nekem 13 évig volt kutya, családtag volt, sosem raktunk le egérmérget és sosem evett mérgezett egeret! 1. Mert ha kint voltunk akkor figyeltem rá, behívható volt, ezáltal nem evett meg semmit amit nem szabad. Az erdei pockot elfogta, de ha rákiabáltam, hogy köpje ki, kiköpte … jaj de nagyon hiányzik istenem.

Szóval, ha lenne most kutyám nyilván nem mérgeznék!

nov. 14. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A szomszéd kutyájára nem gondol a te önző fajtád, csak a sajátjára. Kívánom, hogy esténként aludj te a kutyáddal, meg vidd magaddal munkába, hogy felügyelet nélkül a kertetekben ne egye meg a szomszédból átvergődő, frissen mérgezett egereket. Nem életszerű, amiket írsz kérdező. Kutya nem a lakásba való, szerintem állatkínzás ott tartani. Meg a házörző szerepét hogyan tölti be, ha bezárjuk a házba, amíg elmegyünk otthonról? A kertbe meg ugrálnak be, viszik el a szerszámokat. Én betiltanám az egérmérget. Csak olyan megoldást engednék használni, ami azonnal öl (pl egérfogó), nem tart órákig, amíg kiszenved az egér. Közben több háziállat is elkaphatja másik kertekben, és beteg lesz tőle. Többszörös állatkínzást követsz el, kérdező, nekem meg mélygűlöletem van irántatok!
nov. 16. 06:50
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Bizony, a sok önző paraszt, aki tanyáról feljött Budapest kertes részére, az nem gondolja át, mit okoz közösségnek a puszta létezésével. A jogszabályt betartom. Csak a saját ingatlanomon szórok ki mérget. Ha megdöglik a más kutyája miattam, nem én vagyok a hibás, hanem ő az, bár egyedül csak én tehettem volna ez ellen. Érzitek, hogy valami nem stimmel a törvényalkotással? Logikátlan, 2-3 éves gyerek felkiált, hogy valami nem okés benne, lehetetlen jól csinálni. Na, ehhez kellene felnőni, hogy más helyzetébe képzeld magad, és ne csinálj ellenséget abból, aki nem ártott neked.
tegnapelőtt 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!