Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mi csípked össze minket éjszaka?

Mi csípked össze minket éjszaka?

Figyelt kérdés

Sziasztok, éjszaka feleségemmel felkeltünk arra, hogy olyan érzés mintha valami mászna rajtunk, brutálisan elkezdett viszketni a bőrünk, apró csípések alakultak ki rajta, amik reggelre elmúltak. Éjszaka ágynemű csere után megoldodótt a probléma.

Mi lehet ez?

aug. 19. 06:12
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Olvass utána az ágyi poloskának, bolhának.
aug. 19. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ajaj...sikerült ágyipoloskát beszereznetek...kemény napok következnek.
aug. 19. 07:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez bizony ágyi poloska.

Nagyon nehéz kiirtani.

Legjobb a matrac csere.

aug. 19. 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Erre van külön szaki aki elgázositja a szobát és megdöglenek
aug. 19. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Várjatok már kicsit, totál bepánikoltatjátok!

"Az ágyi poloska csípése apró, vörös foltok formájában jelenik meg, gyakran csoportosan vagy egy sorban. Mintha valaki szépen végig, vagy épp körbemasírozott volna rajtad, hogy több helyen is megkóstoljon… A csípések (különösen a rovar méretéhez viszonyítva) nem olyan aprók, inkább szúnyogcsípés méretűek és égő vörös színűek.

A csípés helyén erős viszketés is jelentkezik, amely néhány órával a csípés után, éjszaka, vagy közvetlenül ébredés után válik érezhetővé. A csípések leggyakrabban a szabad bőrfelületeken, például az arcon, nyakon, karokon és lábakon jelennek meg."

[link]

A kérdező pont az ellenkezőjét írta le, AKKOR nagyon erős csípéseket éreztek éjjel, ellenben azok hamar el is tűntek.

Szerintem ez nem ágyi poloska, valami másféle dolog lehet, talán csak egy kis pók vagy bogár. Ettől még persze nem árt átnézni az ágyat.

Kérdező, nézd meg a linket, abban van kép is, meg ebben is látsz több képet a z ágyipoloska csípéseiről:

[link]

Ha nem ilyen ami veletek volt akkor nem ez történt veletek.

aug. 19. 10:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Olyan érzés mintha valami mászna rajtunk. Nagyon apró csípések voltak rajtam éjszaka, de reggelre teljesen elmúltak.
aug. 19. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Matraccsere nem oldja meg, ha fakeret van! Mert a fakeretet szeretik a legjobban és akkor a matracba bele sem mennek. Most ez csak példa, mert nem tudjuk. Szét kell szedni az egész ágyat.
aug. 20. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

7+

Illetve nálunk például az alsó szomszédtól jöttek, mert sajnos rossz a fal. Hiába csináltam bármit és hiába cseréltem volna le az ágyat... Csak akkor szűnt meg a helyzet, hogy átrendeztem a szobát és gőztisztítóval lekezeltem az ágyat. (Alapból is át akartam rendezni.) Tehát attól is függ, hogy ténylegesen honnan származnak.

aug. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!