Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Biztonságos rovarirtó, amit...

Biztonságos rovarirtó, amit ágyba is lehet fújni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Valami engem éjszakánként megesz. Még nem tudtam a csípések alapján beazonosítani, hogy mi is ez, de gondolom az ágyban leledzik.

Természetesen mindent kimosok 60 fokon, de befújnám az ágyat is valamivel, ami nem árt se nekem, se a két papagájnak (nem, nem szarják tele az ágyat, de kiengedésnél néha odajönnek hozzám lazulni, nehogy bajuk legyen)

aug. 1. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Ágyipoloska írtó
aug. 1. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Biokill, vagy Insecticide mehet oda is. Mondjuk én a fejünkhöz azért nem fújtam, meg értelemszerűen nem azonnal feküdtünk bele, de ha mondjuk befújod reggel akkor este már oké. Amúgy színtelen, szagtalan mindkettő.
aug. 1. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyen szempontból mindenképpen jó, Biokillből vagy 10 fél literes flakonnal kellene kiinni, hogy meghaljon valaki. (Legalábbis ember. Madarakra néha másként hatnak a szerek.)

Viszont mivel ezek nem gázosodó szerek, hanem kontaktak, így száradás után már szerintem nem kerülnek olyan kapcsolatba a rovarokkal, hogy azok kellő mennyiséget fel tudjanak venni.

Ha kimosod az ágyneműt, akkor abban már nem marad semmi rovar. Úgyhogy szerintem inkább az ágy körül kellene körülszórni valami porozó szerrel, hogy ha máshonnan érkezik egy mászó rovar, akkor azt kapd el. (A repülők ellen, mint pl. szúnyog, ez persze nem hat. Szúnyog ellen a szúnyogháló való.)

aug. 2. 06:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ágyi poloska nagy valószínűséggel.

Nagyon nehéz kiirtani inkább szakembert hívj hozzá vagy matrac csere megoldja és a csere nem vicc.

aug. 2. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!