Bárhol,bármilyen pár milliméteres résen a panel illesztésénél a tapéta alatt.
És igen,kívülről a falon fel vagy le,nálunk volt olyan hogy kívül az ablakon mászott és be akart jutni.
Meg fényes nappal a lépcsőházban mászott a falon,idő kérdése és bemászhat a folyosóra és az ajtó alatti résen a lakásba-mint bármi más bogár,csótány.
2024. jún. 25. 12:51
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehetne kivédeni valahogy ezt? Elegem van már, hogy évek óta ez megy. Főleg így a nagy melegben indulnak meg :(
Ahogy észlelek én egyből kiírtom, nincs hetekig - hónapokig, majd megint megjelenik.
Kint a lépcsőházban fújjam be ágyi poloska írtóval, meg az erkély részlegnél?
2024. jún. 25. 14:05
3/8 anonim válasza:
Olyan mérget/vegyszert szerezz ami nem azonnal öl hanem késleltetett hatású, szóval a megfertőzött rovar amikor "hazamegy" akkor a többieket is megmérgezi.
illetve, ahogy külföldi fórumokon olvastam a kovaföld hatásos nagyon ellenük.
2024. jún. 25. 15:12
6/8 anonim válasza:
#3#Az ágyi poloska nem bolyban él ahová "haza" tudná vinni a mérget a többieknek mint pl.a hangyák hanem magányosan elbújva csak táplálkozni jönnek elő és ha mászkálás közben találkoznak ellenkező neművel akkor párosodnak.
2024. jún. 25. 18:42
7/8 anonim válasza:
Nálunk alsó szomszédtól jött át folyamatosan. Mivel tulajdonos, senki nem bántotta érte. Viszont igazságtalanul bérlőket bántották folyamatosan. Alapvetően is át akartam rendezni a lakást, átrendezés előtt hívtam másodszorra írtót, átrendezés után gőztisztítóval kezeltem le mindent, nincs poloska. Egyébként az írtó is elmondta, hogy szomszédtól jön át és örök életre hívhatjuk őt.
2024. aug. 22. 15:21
8/8 anonim válasza:
7+
Mármint 2 hét alatt kikeltek a peték az írtás után, a gőztisztítóval kiírtottam az új generációt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!