Milyen rovar lehetett ez a párna alatt?
Figyelt kérdés
Egy hétig nem voltunk itthon. Szép rendet és tisztaságot hagytunk. Viszonyításképp sokszor éltem együtt más emberekkel albéretben és mindig megkaptam, hogy én irreális tisztaságigényű vagyok. Tehát az igénytelenség faktorral kérlek ne számoljatok. Épp lefekvéshez készültünk és a párnákat igazgattam az ágyban mikor az egyiket megemeltem 4-5 darab apró pici de gyorsan mozgó viszonylag sötét színű valami mászott szét alóla, gyorsan összenyomkodnam őket és lehúztam a wc-n. Nem voltak büdösek, icipicire össze lehetett őket nyomni. Természetesen azóta ágyhúzás, matracok kiszedése, nagyítóval végig mentem mindenen és semmi.Szobát befújtam Raiddal. Nyomát sem látom élőlénynek a lakásban. Kérlek segítsetek, hogy mi a szar volt ez? Rettenetes élmény volt!jún. 18. 11:13
1/4 anonim válasza:
Ezek alapján passz, de reménykedj, hogy nem ágyi poloska.
2/4 A kérdező kommentje:
Rákerestem, egyáltalán nem ilyen jellegű volt.
jún. 18. 11:21
3/4 anonim válasza:
Ajánlanám a biokill-t. Azzal áztasd el az ágyat, akár az egész szobát. Nem hagy foltot, szagtalan. Megér egy próbát.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a leírtak alapján fürgetetű lehetett.Ebben a melegben jobban előfordulnak.Nem voltatok otthon,nem volt szellőztetés,mozgás stb.Kellemetlen,de nem bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!