"Okos" egér elleni megoldás?
Sziasztok.
Már hónapok óta van az, hogy a konyhában és hálószobában megjelenik egy - két egér ideiglenesen. Pár nap után elszoktak maguktól tűnni, de most hosszabtávon vannak itt. Körülbelül 8-9 csapdát raktam le, ahol járnak, ragacsot, és hagyományos egérfogót is. Csalinak diót, sajtot, lecsó kolbászt, tökmagot tettem rá. Ma reggel láttam kettőt a mosogató alatt, és mindkettő vígan elszaladt a ragacsos karton mellett. Volt nálatok ilyen hasonló eset, hogy csak nehezen tudtátok elkapni Őket?
Köszi.
Valamit tudnak nálad enni, ha ennyire nem éhesek. Ezt kellene megszüntetni, egérbiztossá tenni minden hozzáférhető dolgot.
A diónál jobbat én nem találtam, erre mindig rá szoktak menni nálam.
Be kell etetni. Nekem fém egérfogóm van. (Ajánlgatták a ragasztólapokat,meg az előrecsalizott műanyagokat ,de nekem jobban bejön a hagyományos, a ragasztót nálunk is kiröhögi)
Szóval én azt csináltam miután 3 nap alatt sem lett eredmény, hogy kolbászt raktam a fogóba,de nem húztam fel. Térültem-fordultam, lám eltűnt a kaja. Na becsaliztam egy másikat ugyanabban a helyiségben csak távolabb az elsőtöl,akkor sem húztam fel. Megint eltűnt. Harmadszorra becsaliztam és felhúztam mindkettőt,reggelre meg is volt a 2 egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!