Miértnem érdekli hangyákat a csalétek?
Bent vannak a lakásban. Kiraktam párat az útvonalukba, előtte jól feltakarítottam.
Eleinte odamentek, szaglászták, most viszont simán átmennek rajta, le sem szharrják. Miért?
Ilyet vettem: [link]
Megvettem az általad írt Raid csalétket. Egy nap alatt eltűnt az összes hangya!
Köszönöm szépen.
4
Láttad is, hogy rámentek csapatostól, vagy csak eltűntek? Nem egy a kettő, lehet, hogy csak valamiért másfelé keresgélnek.
(Nekem is hangyaproblémám van, azért kérdezem.)
2-es vagyok. Én megszoktam figyelni honnan jönnek (fuga rés többnyire valahol), és a rés közelébe teszem a csapdát. Ott látom, hogy tényleg rájárnak. Ha csak egy-kettő szállingózik a vakvilágban, ott hajlamosak nem rábukkanni sajnos. Mintha hatna a csorda szellem komolyan...
Ha megtalálják is, az elsők csak kerülgetik, aztán pár nap múlva arra leszek figyelmes, hogy nincs hangya. Jön valahonnan máshonnan. És ez megy ilyenkor hetekig. Megfigyelek, pakolgatom a csapdát, eltűnnek, jönnek máshonnan, megfigyelek, átteszem a csapdát, eltűnnek... Mint valami idióta komolyan.
Cserébe viszont nem hemzsegnek, nem tudnak túlszaporodni. Amikor ideköltöztünk, brutál mennyiség volt, mostmár ha megjelennek is csak pár darab kóricál és azok is gyorsan rászaladnak a Raid-re, ha jó helyre sikerül letenni.
7
Köszönöm.
Én itteni ajánlásra Foval gélt vettem. Ha nem is egyből, de eltűnik. Hangyát nem látok rajta, bár annyira nem is figyelgetem rendszeresen, de valahová csak lesz. Nagy hangyajárást nincs, viszont egy-kettő előfordul. Bár ez lehet, hogy csak a kis mennyiség miatt van, most tettem ki újabb adagot.
9
Köszi neked is!
Ha a gél ellenére is maradnak, ezt próbálom legközelebb.
A Protect nálam se vált be korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!