Mit tegyek ellenük?
Azt hittem először, hogy a húgom kérdését látom, főleg miután megláttam hogy még meg is számoltad.
Azok sajnos mindig visszajönnek, jól záródó ablak és szúnyogháló kell. Egy apró lyuk sem legyen, mert 100% hogy megtalálják. Szúnyogháló ellenére itt is folyton bejönnek, mert a szúnyogháló mellett van egy apró rés, mert erre a retkes ablakra nem lehet normálisan felrakni egy szúnyoghálót.
Ha nincs valami fóbiád, én annyit tennék, hogy összesöpröm és kiteszem, amit találok, aztán csak elfogynak egyszer. Ártalmatlan rovarok ellen rovaritót csak akkor tennék ki, ha a fenti módszerrel nem lenne kordában tartható.
Nem lehet, hogy a virágföldbôl jönnek ki, ha azt mondod növények is vannak? Nálunk volt már, hogy muslicaszerû apró legyek keltek ki bolti virágföldbôl, illetve a télire behozott növényeket is mindig át kell ültetni, mert abba is beköltözik mindenféle rovar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!