Mivel tudom a levéltetveket eltüntetni a virágomról?
Én pont fél órája szórtam Spilant a telelőben a leanderekre. Ilyenkor télen mindig megjelennek a szép narancssárga levéltetvek.
A Spilan azért is jó - azon felül, hogy hatásos -, hogy felszívódó, és így azok a rovarok is kapnak belőle, amiket nem ér el közvetlenül.
Én mondjuk nem akarom megenni a leandert.
Már csak azért se, mert kb. ezerszer több mérget tartalmat alapból is, mint amit rászórok.
Gondolom, beltéri alkalmazásról - SZOBANÖVÉNYRŐL - van szó. Akkor viszont nem ajánlom a szerves rovarölő szereket, ki tudja, milyen következményei lehetnek (pl. gyermek a családban). Felesleges is! Nagyon beváltak a folyékony szappanok, leginkább a KÁLISZAPPAN 1-1,5 %-os oldata. Kontakt szer! Hatása abban áll, hogy ezeknek a dögöknek a testéről leoldja a viaszréteget, ezáltal kiszáradnak, elpusztulnak.
Részletesebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!